Nick Kyrgios, pus la zid de fani, după ce a distribuit mesajele lui Andrew Tate: „Știi că e cercetat pentru viol?”

Nick Kyrgios este din nou în centrul unui scandal mediatic, după ce a redistribuit o postare a controversatului Andrew Tate. Fanii au reacționat prompt, criticându-l pe sportiv pentru postarea sa.

17 feb. 2024, 20:19
Nick Kyrgios, pus la zid de fani, după ce a distribuit mesajele lui Andrew Tate: „Știi că e cercetat pentru viol?”
Nick Kyrgios, pus la zid de fani, după ce a distribuit mesajele lui Andrew Tate: „Știi că e cercetat pentru viol?”

Nick Kyrgios (28 de ani) a fost din nou în centrul atenției pentru acțiunile sale controversate, de această dată asociindu-se cu influencer-ul Andrew Tate, un fost luptător de kickboxing care este acuzat în România de trafic de persoane și viol.

În urma acestei asocieri, fanii au reacționat imediat și au criticat în termeni fermi postările în care jucătorul de tenis australian își exprimă sprijinul pentru influencer-ul american. Kyrgios a distribuit o postare de la Tate în care acesta scria: „Ce este dragostea dacă nu o obsesie?” și a adăugat un comentariu: „Sunt de acord”.

Citește și: Ilie Năstase spune adevărul despre dorința lui Țiriac de a băga bani în Dinamo: „Nu știu dacă mai trăiește atât”

Fostul număr 11 ATP, Nick Kyrgios, este cunoscut pentru temperamentul său exploziv și a fost implicat în numeroase dispute cu jucători și arbitri, atât pe terenul de tenis, cât și în afara acestuia.

Reacțiile fanilor pe platforma X au fost imediate și ferme la adresa jucătorului de tenis. Un fan l-a sfătuit pe australian să se informeze mai bine înainte de a distribui postările lui Tate, în timp ce un altul i-a reamintit acestuia acuzațiile de trafic de persoane pe care Tate le are în România.

Aceasta nu este prima dată când Kyrgios se află în mijlocul unui scandal. El a fost acuzat de agresiune de către fosta sa prietenă, Chiara Passari. În februarie 2023, Kyrgios a recunoscut acuzația de agresiune și a pledat vinovat în fața judecătorilor australieni, dar nu a fost condamnat.

Andrew Tate este cunoscut pentru influența sa în mediul online. Contul său de pe platforma X este urmărit de 8.7 milioane de persoane. El a fost interzis pe platformă în trecut, după ce a emis declarații controversate despre viol, sugerând că „victimele violului poartă responsabilitatea pentru agresiunea asupra lor”.

Kyrgios este accidentat începând cu vara lui 2023. Una dintre cele mai semnificative performanțe ale sale a fost finala de la Wimbledon din 2022, pe care a pierdut-o în fața sârbului Novak Djokovic cu scorul de 4–6, 6–3, 6–4, 7–6.

Citește și: Scandal de proporții în Superligă! Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a bătut un avocat: „M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”