Restaurantul unde clienţii sunt serviţi cu penisuri. Vezi cât costă penisul de tigru

Un restaurant din Beijing îşi răsfaţă clienţii cu diverse mâncăruri din penisuri de animale. Cei interesaţi pot servi organe genitale de cele mai banale animale, gen berbec, până la penisuri de animale exotice.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 11:39

În restaurantul Guolizhuang, din Beijing, aproape toate felurile de mâncare servite sunt făcute din organele genitale de animale, scrie adevarul.ro.

Tocmai pentru că felurile de mâncare sunt neobișnuite chiar și pentru chinezi, chelnerii au datoria de a explica în detaliu ce presupune fiecare fel de mâncare.

Astfel, chelnerii nu recomandă unei femei să mănânce testicole, deoarece hormonii i-ar putea îngroșa vocea și stimula creșterea părului. În schimb, recomandă ca doamnele să mânânce câte penisuri vor. Dincolo de faptul că se spune că acest fel de mâncare ar putea oferi un impuls în viața sexuală, ele sunt sărace în colesterol.

Prețurile pornesc de la 110 dolari pentru un platou cu organe genitale diverse, 220 de dolari pentru penisul unui iac. Clienții mai pretențioși au parte și de delicatese cu prețuri pe măsură: peste 1.500 de dolari pentru penisul unui tigru.