PROTEST la Palatul Parlamentului la chemarea PNL. Orban: Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter şi onoare

Liberali din Bucureşti şi din mai multe judeţe din ţară s-au adunat, joi, în Parcul Izvor, pentru a protesta faţă de actuala guvernare, în timp ce în Parlament era dezbătută moţiunea de cenzură iniţiată de PNL. Liderul PNL Ludovic Orban le-a amintit celor peste 2.000 de simpatizanţi ai partidului adunaţi la Palatul Parlamentului de promisiunile nerespectate ale PSD, afirmând că "au ajuns să fie la putere oameni fără caracter, cinste, onoare, respect, fara frică de Dumnezeu".

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 10:35
PROTEST la Palatul Parlamentului la chemarea PNL. Orban: Au ajuns să fie la putere oameni fără caracter şi onoare

Protestatarii au adus pancarte cu mesaje precum „Reţeta PSDragnea: darnicia care te sărăceşte”, „Ziua şi noaptea ca hoţii” şi „Dragnea şi ai lui au tăiat puterea leului”.

Alte mesaje scrise pe pancarte sunt: „Plătim rate mai mari ca să aiba PSDragnea bani”, „Susţin moţiunea PNL pentru o Românie normală”, „Demisia Dragnea”, „PSD ciuma roşie”.

Manifestanţii au fluierat, au suflat în vuvuzele, au bătut în tobe şi au scandat împotriva Guvernului, strigând „Jos Guvernul”, „Hoţii” şi „Demisia”.

 

La manifestaţie a participat şi liderul PNL, Ludovic Orban, apoi liberalii au făcut lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, unde se dezbăta moţiunea de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi, înainte de dezbaterea moţiunii de cenzură că iniţieterea demersului de demitere a Guvernului Tudise a fost o obligaţie morală pentru liberali din moment ce este evident că guvernarea PSDragnea duce România spre nicăieri.

„Am considerat o obligaţie morală pentru PNL să depun această moţiune de cenzură într-un moment în care este evident că guvernarea PSDragnea duce România spre nicăieri. Am încredere că moţiunea noastră ‘PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă’ …este o moţiune care are argumente suficient de puternice încât să convingă orice parlamentar care mai are o urmă de conştiinţă şi care ascultă de voinţa cetăţeanului şi nu de dictatul lui Liviu Dragnea şi a lui Tăriceanu. În ceea ce ne priveşte pe noi vom face tot ce depinde să treacă această moţiune „, a declarat Ludovic Orban.