Regele barbutului şi-a amanetat cavoul. Pe timpuri le-a golit buzunarelelui Gigi Becali şi Victor Piţurcă VIDEO

Un milionar vedetă cândva în cazinourile din România a ajuns la sapă de lemn: ca să scape de datorii, a amanetat cavoul părinţilor. Afaceristul e cunoscut şi pentru că le-a golit buzunarele la jocuri de noroc unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă.

01 feb. 2018, 07:56
Regele barbutului şi-a amanetat cavoul. Pe timpuri le-a golit buzunarelelui Gigi Becali şi Victor Piţurcă VIDEO

Ion Pârnică, poreclit „Oneaţă” sau „Regele barbutului”, a ajuns într-o situaţie disperată, scrie Cancan. Milionarul a pierdut o vilă impunătoare pe Calea Moşilor şi s-a văzut nevoit să amaneteze cavoul de 80.000 de euro. Asta şi pentru că a fost uitat de toţi apropiaţii şi de persoanele pe care le-a ajutat de-a lungul timpului.

Presat de probleme financiare, „Regele barbutului” a primit pentru cavou o sumă infimă în comparaţie cu cât a investit în respectivul spaţiu. Ion Pârnică vrea cu disperare să achite de datoria pe care o are pentru că susţine că este un om de cuvânt. În caz contrar, este decis să vândă cavoul în care sunt înmormântaţi părinţii şi alte câteva rude.

„Din cauza problemelor financiare, am preferat să las gropile semn (…) Am ajuns la sapă de lemn (…) Vreau să dau banii oamenilor pentru că au fost adevăraţi cu mine. Am de aproape un an cavoul lăsat, nu mi-au pus nicio dată limită, nu m-au forţat, doar că m-au rugat să plătesc totul pentru că au nevoie de bani (…) în cavou sunt părinţii mei, dar şi câteva rude”, a declarat bărbatul.

Ion Pârnică le-a curăţat buzunarelor multor VIP-uri. Gigi Becali nu credea că poate fi învins de cineva, dar în lumea jucătorilor de poker a rămas este celebru episodul în care şi-a pus mâinile în cap când a văzut cât noroc are Oneaţă la cărţi. L-a şi suspectat că trişează, dar până la urmă a recunoscut că a fost învins corect.