Beyonce de România, umilită şi aruncată în stradă, cu fetiţa în braţe

Ieşită "şifonată" din scandalul cu Nicolae Guţă, Mădălina Dumitriu, alias "Beyonce de România", a primit încă o lovitură.

30 mart. 2018, 07:39
Beyonce de România, umilită şi aruncată în stradă, cu fetiţa în braţe

După ce, în urmă cu două săptămâni, judecătorii au decis ca Nicolae Guţă să plătească lunar 274 de lei, cu titlu de pensie alimentară, „Beyonce de România” a mai primit un „cadou”, zilele trecute, scrie spynews.ro. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă a fost dată în judecată de administratorul complexului imobiliar în care locuieşte, pentru datorii de aproape 1.000 de euro, dosar câştigat de creditor de la primul termen.

Citeşte şi Mădălina Pamfile, însărcinată în 7 luni. SURPRIZĂ: cine este TATĂL COPILULUI

„Încuviinţează executarea silită ce face obiectul dosarului execuţional nr. …/2018, în baza titlului executoriu reprezentat de contractul de închiriere nr. … din data de 05.12.2016, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 09.12.2016, modificat şi completat prin Act adiţional nr. 1 din data de 25.11.2017, înregistrat la Administraţia Fiscală pentru Contribuabili Mijlocii sub nr. … în data de 11.01.2018 pentru recuperarea creanţei în valoare totală de 4.471,13 lei, împotriva debitorului DUMITRIU MADALINA-GEORGIANA, la cererea creditoarei … S.R.L. Autorizează creditoarea să treacă la executarea silită prin toate modalităţile prevăzute de lege. Prezenta încuviinţare a executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării şi se extinde asupra titlurilor executorii care se vor emite de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac”, au hotărât judecătorii. Aşadar, dacă „Beyonce de România” nu îşi achită datoria, proprietarul îi va bloca toate conturile sau îi va lua lucruri din casă şi o va arunca în stradă, cu copilul în braţe.

În urmă cu două săptămâni, magistrații au decis ca manelistul Nicolae Guţă să plătească „fabuloasa” sumă de 274 de lei, lunar, începând cu momentul depunerii cererii, drept pensie alimentară. Asta în ciuda faptului că, la fiecare cântare, Nicolae Guță, unul dintre cei mai „scumpi” maneliști de la noi, câștigă cel puțin 2.000 de euro. Iar concertele sale au loc, cel puțin, de două ori pe săptămână. Culmea, la acești bani nu se socotesc și sumele încasate din dedicații, acestea dublând – dacă nu mai mult chiar – teancurile de euro din buzunarele celebrului artist.