Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot aduce noi câştiguri înainte de Paşte

Pentru a 4 -a oara in primele 6 zile ale lunii, cota de 2 oferită de redacția site-ului pariuri1x2.ro a fost castigatoare. Am pariat pe cel putin 6 cartoanșe în derby-ul primei ligi bulgare dintre Ludogorets și CSKA Sofia, confruntare ce a consemnat 10 avertismente și pe minimum 2 goluri inscrise in St. Etienne – PSG. S-a marcat de exact 2 ori pe stadionul ”Geoffroy-Guichard”, pentru un rezultat final usor surprinzator, 1-1.

RomaniaTV.net
07 apr. 2018, 06:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Trei pronosticuri ne pot aduce noi câştiguri înainte de Paşte

Biletul zilei:

Astăzi pariem pe jocuri din competițiile de calibru ale Europei. În Bundesliga și Premier League, Bayern Munchen și Tottenham sunt trupe ”vânate” de pariorii ce mizează cu predilecție pe goluri. Facem parte din aceeași categorie, dar nu riscăm foarte mult. Mizăm pe varianta peste 1.5 goluri în deplasările echipelor amintite, la Augsburg, respective Stoke. 

Biletul este completat de un pronostic pentru derbyul orașului Manchester. Învingători cu 2-1 în meciul tur,  “cetățenii” pornesc și astăzi cu prima șansă la cucerirea celor 3 puncte puse în joc. Totuși, City are o perioadă foarte încărcată, partidă fiind programată chiar în mijlocul dublei cu Liverpool din sferturile Ligii Campionilor. ”Cormoranii” au câștigat clar manșa tur, scor 3-0, iar Guardiola, ce și-a plasat deja echipa într-o poziție de lideră autoritară în Premier League, nu se gândește acum decât la returul cu Salah & co. Evităm pariurile de tipul ”1,x,2”, șansele duble sau variantele pe goluri și investim pe minimum 9 cornere în jocul ”giganților” din Manchester.

Biletul zilei:

Ora 16:30 Augsburg – Bayern, Peste 1,5 goluri
Ora 17:00 Stoke – Tottenham, Peste 1,5 goluri
Ora 19:30 Manchester City – Manchester United, Peste 8,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România