Un miliardar american a murit la 54 de ani, într-o clinică de dezintoxicare. El a făcut avere cu criptomonedele

Miliardarul american Matthew Mellon a murit la vârsta de 54 de ani, după ce a pierdut lupta cu dependența de calmante într-o clinică de reabilitare din Mexic.

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 11:32
Un miliardar american a murit la 54 de ani, într-o clinică de dezintoxicare. El a făcut avere cu criptomonedele

Matthew Mellon, fostul soț al Tamarei Mellon, co-fondatoarea brand-ului de pantofi de lux Jimmy Choo, se lupta cu dependența de OxyContin, un medicament recomandat pentru ameliorarea durerilor. Presa americană scrie că acesta a fost dependent de cocaină în timpul mariajului său cu tamara, iar acum cheltuia aproximativ 100.000 de dolari pe lună pe OxyContin, ajungând să ia şi 80 de pastile pe zi.

Un reprezentant al miliardarului a confirmat moartea acestuia: „Miliardarul Matthew Mellon, 54 de ani, a murit brusc în Cancun, Mexic, unde era internat la o clinică de reabilitare„, a spus el.

Matthew Melon a făcut averea din criptomonede, transformând o investiție de două milioane într-un miliard de dolari. Matthew Melon avea trei copii,  Force, Olympia și Minty. Matthew Mellon era născut pe 28 ianuarie 1964, la New York, iar într-un recent interviu pentru Forbes el declara: „Criptomonedele sunt înfricoşătoare şi negre. Sunt anti-America„.