Numerologie data naşterii în săptămâna 4-10 iunie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Stiai ca numerologii pot face o previziune a saptamanii in functie de data nasterii? Inainte, insa, ar trebui sa-ti calculezi Numarul personal anual. Apoi poti verifica mai jos semnificatiile pentru numarul care ti-a iesit din calcule.

RomaniaTV.net
01 iun. 2018, 19:57
Numerologie data naşterii în săptămâna 4-10 iunie 2018. Cum îţi merge în funcţie de când eşti născut

Cum se calculeaza Numarul personal anual. Sa presupunem ca data nasterii este 27 mai.

Luna: 5

Ziua: 2+7=9

Anul: 2+0+1+8= 11=> 1+1 = 2

Numarul personal anual: 5 + 9 + 2 = 16 => 1+6 = 7

Atentie, la acest calcul nu se ia in considerare anul nasterii, ci numai ziua si luna.

Iata care sunt previziunile saptamanii 28 mai – 3 iunie 2018.

Numarul personal anual 1

Schimbarile importante sunt acompaniate de un soc si insotite de sentimente confuze. Schimbarea nu este doar un concept. Schimbarea presupune sentimente care vor aduce vindecarea, iertarea a ta si a celorlalti, inseamna renuntarea la vina si la rusine. Schimbarea iti da voie sa lasi trecutul unde este si sa iti traiesti cu incredere prezentul. Lumineaza-ti drumul! Nu-ti compara propria realitate cu realitatea celorlalti pentru ca nu vei face decat sa te stresezi inutil.

Numarul personal anual 2

Cineva sau chiar viata insasi conspira impotriva ta? Sau este propria-ti paranoia care nu-ti da voie sa traiesti in echilibru? Acorda-le celorlalti increderea pe care ai vrea ca altii sa ti-o ofere tie. Ascuta-i asa cum ai vrea sa fii ascultat. Adevarul poate fi foarte dureros, insa nu-l ignora. Vindecarea este posibila numai daca accepti ca faci unele lucruri care te seaca de energie si iti distrug echilibrul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.