Oana Lis, de două ori în pragul sinuciderii: „Aveam numai gânduri negre…”

Oana Lis a dezvăluit că a trecut printr-un moment foarte dificil în trecut și că s-a gândit chiar să-și pună capăt zilelor. Soția fostului primar al Capitalei era complexată de faptul că acumulase multe kilograme.

23 iun. 2018, 11:39
Oana Lis, de două ori în pragul sinuciderii: „Aveam numai gânduri negre…”

„În primul rând aveam momente când nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Aveam momente în care mă gândeam să îmi iau viața. Aveam numai gânduri negre. Era clar că nu sunt bine, deși aparent era o antagonie foarte ciudată, pentru că eu iubesc viața și în același timp ceva din mine nu era mulțumit”, a spus Oana Lis la un post de televiziune.

Oana Lis a dezvăluit și care este persoana din familia sa cu care mai ține, încă, legătura. „Când Viorel era într-o funcție, când îmi era bine, toți erau lângă mine. Când mi-a fost greu, mi-au fost alături necunoscuții. Doar cu bunica mai țin legătura”, a mai spus Oana Lis.v

Oana Lis a mai făcut şi altădatî o mărturie cutremurătoare. Ea a afirmat că a intenționat să se sinucidă din cauza problemelor pe care le-a avut la vârsta de doar 14 ani.

„La 14 ani, din cauza problemelor din familie, am vrut să termin drumul cu Viața, aruncându-mă de pe stabilopozi. Dar, acum, la 38, mă bucur maxim că nu am făcut prostia asta, pentru că nu aș fi trăit multe experiențe minunate, în același timp ajutând în drumul meu și alți oameni să aiba o viață mai bună…”, a transmis Oana Lis pe pagina personală de Facebook.