Horoscop zilnic MIERCURI 19 SEPTEMBRIE 2018. Încă ne impactează energia puternică Marte-Uranus

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 19 SEPTEMBRIE 2018, o noua zi in care ne impacteaza energia puternica a cuadraturii dintre doi mari : Marte, planeta actiunii, energiei si impulsurilor si Uranus, rebel, imprevizibil, socant, aflat retrograd acum in Taur.

RomaniaTV.net
18 sept. 2018, 19:51
Horoscop zilnic MIERCURI 19 SEPTEMBRIE 2018. Încă ne impactează energia puternică Marte-Uranus

Fii atent.

Cineva iti poate apasa acel buton rosu pe care scrie „nu atinge” si vulcanul se poate declansa. Aceasta energie este inca activa si in aceasta zi de Miercuri, creand prapad. Aceasta este o forta revolutionara puternica care poate aduce schimbari bruste. Lucrurile nu sunt foarte stabile acum, deci nu te aseza confortabil. Acest aspect astral te poate sustine totusi sa faci schimbari mari in viata, insa este o energie pe care nu o poti controla. Dupa ce dezlantui bestia, ea poate fugi de tine, ducandu-te intr-un haos mai mare decat cel initial. In curand va trece, deci stai linistit si prudent.

In mijlocul acestei nebunii, avem o energie ce ne tine cu picioarele pe pamant, data de Luna in Capricorn care stie cum sa obtina ce e cel mai bun din orice situatie. Haosul este o scara, iar Capricornul este cel ce urca aceasta scara, chiar si daca scara este uleioasa sau urcatul e anevoios. Canalizeaza-ti Capricornul interior si foloseste-i calauzirea in favoarea ta azi.

Luna in Capricorn nu are decat aspecte ajutatoare pe care sa le asteptam cu interes azi.

Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de MIERCURI 19 SEPTEMBRIE 2018 :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cineva ar putea fi putin invidios pe tine iar asta poate iesi in evidenta in conversatii sau in moduri mai putin evidente. Abordarea ta ar putea schimba lucrurile si relatia in bine doar daca iti faci timp sa vorbesti si sa impartasesti toate acele aspecte care sunt speciale despre persoana aceasta. Opinia sa despre tine se poate schimba dramatic dupa discutie si din acest motiv poate deveni un prieten de mare ajutor pentru tine.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Pana la sfarsitul saptamanii, focusul ti se muta pe aspectele practice ale vietii. Insa fix azi, cat timp Soarele si Mercur raman in sectorul tau de stil de viata, sunt inca oportunitati deschise pentru tine in scop recreativ sau creativ. O idila cu un prieten poate aparea, poate trecand la un ritm mai asezat. Ai un plan ambitios pentru viitor ? Fortele cosmice iti sugereaza ca nu este bine sa fii prea grabit in a marca actiuni acum.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cu Luna in legatura astrala cu Pluto azi, poate nu vei fi in dispozitia de a face compromisuri pe care le poti percepe ca pe ultimatumuri. Totusi, ar putea nici sa nu fie necesare daca privesti imaginea mai mare, de ansamblu. Chiar conteaza daca cineva nu vrea sa te insoteasca in directia unei idei sau unui plan pe care le ai ? In schema mare a lucrurilor, ai putea vedea ca functioneaza foarte bine daca dai drumul amibitiei de a iesi ca tine si sa te lasi purtat de curentul natural al vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.