Cum a câştigat Kate Winslet rolul care a făcut-o celebră VIDEO DOCUMENT

În 1997, când a apărut filmul Titanic, Kate Winslet era relativ necunoscută. Avea, e drept, câteva roluri la activ, însă mulţi au ridicat din sprâncene când au aflat că va juca rolul principal în mega-producţia lui James Cameron. Au trecut de atunci 15 ani, iar Kate îşi aminteşte cu plăcere de rolul care a făcut-o celebră şi pe care l-a obţinut după ce la audiţii a fost mai bună decât actriţe deja consacrate la acea vreme, precum Jennifer Aniston sau Gwyneth Paltrow.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 18:32
Cum a câştigat Kate Winslet rolul care a făcut-o celebră VIDEO DOCUMENT

Kate Winslet avea 19 ani când a obţinut rolul Rose DeWitt, din producţia Titanic, a lui James Cameron. Era aproape necunoscută la Hollywood, dar rolul lui Rose i-a adus un Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină într-un rol principal.

Mulţi s-au întrebat la acea vreme cum de a reuşit să îl convingă pe James Cameron să îi dea rolul, iar acum, la 15 ani distanţă, lumea poate vedea cum a făcut-o.

20th Century Fox a dat publicităţii imaginile filmate la audiţiile pentru Titanic, iar Kate Winslet apare alături de Jeremy Sisto, care candida pentru rolul lui Jack Dawson, câştigat în cele din urmă de Leonardo Di Caprio şi pentru care au mai concurat Christian Bale şi Matthew McConaughey.

Amintindu-şi de acele momente, Kate Winslet spune, cu modestie, că probabil nu era o actriţă chiar atât de bună. James Cameron o contrazice însă. „Să ai 19 ani şi să trebuiască să duci un asemenea rol este o mare responsabilitate. Mulţi actori ar fi clacat, dar ea nu a făcut-o”, spune regizorul, plin de admiraţie.