Horoscop Oana Hanganu: Marte în zodia Vărsător aduce tensiune, pasiuni, noi relaţii şi bani timp de o lună

Horoscop Oana Hanganu: Marte mai rămâne o lună de zile în semnul Vărsătorului și ne ajută să fim originali, creativi, receptivi la noi și dispuși să adoptăm noi metode de lucru.

18 oct. 2018, 11:50
Horoscop Oana Hanganu: Marte în zodia Vărsător aduce tensiune, pasiuni, noi relaţii şi bani timp de o lună

Marte în Vărsător amplifică dorința de socializare, consolidează ”rețelele”, întărește importanța organizațiilor și comunităților și aduce sau readuce în atenția publicului lideri originali, care pot propune planuri și strategii îndrăznețe și pot schimba norme și mentalități.

În plan personal, Marte aflat în Vărsător ne încurajează să renunțăm la prejudecăți, dar și la teama de schimbare, iar în plan profesional, să ne orientăm spre domeniile de activitate de care suntem pasionați cu adevărat. De asemenea,  Marte ne cere să ne folosim resursele personale (timp, talent, energie, relații, experiență, studii etc) într-un mod cât mai creativ.

Dar Marte este nu doar planeta Acțiunii, ci și planeta Războiului. Aflat în Vărsător, aduce impulsivitate, cere răspunsuri și reacții imediate.
În plus, aduce un soi de detașare și dorință de ”libertate”, care poate produce tensiuni în relații.

Cum sunt influențate zodiile de Marte aflat în zodia Vărsător:

BERBEC
Marte în Vărsător influențează  casa Prietenilor din astrograma Berbecilor. Aceștia își pot face noi prieteni și se pot alătura unor grupuri care luptă pentru anumite cauze ori interese. Dar impulsivitatea sau dorința de a avea ultimul cuvânt și de a-și impune ideile pot provoca tensiuni în relația cu cei apropiați.
Tot Marte (care îi patronează pe Berbeci) aflat în Vărsător îi poate încuraja pe nativi să-și schimbe planurile personale pe termen lung.

TAUR
Marte în Vărsător influențează casa Carierei din astrograma Taurilor și îi încurajează să fie mai ambițioși, dar și mai combativi. În plus, îi ajută să fie mai eficienți în demersurile pe care trebuie să le facă pentru a-și apăra interesele financiare.
Pentru mulți nativi Tauri, perioada cu Marte în Vărsător poate fi una a marilor schimbări în plan profesional. Unii dintre ei își vor schimba în mod neașteptat domeniul de activitate, iar alții vor deveni mai activi în rețeaua profesională. De asemenea, e o perioadă bună pentru cei ce lucrează în domeniul sau pentru găsirea unui job ”pe internet”.

GEMENI
Marte în Vărsător influențează ”sectorul Străinătății” din astrograma Gemenilor și le cere ”să treacă la acțiune” celor care vor să călătorească, să muncească ori să se stabilească în străinătate..
Dar Marte în Vărsător poate însemna, pentru mulți Gemeni, și interes pentru studii, dar și succes la examene și succes în rezolvarea unor probleme juridice. Perioada cu Marte în Vărsător este foarte bună pentru cei care au nevoie de atestate, autorizații, avize etc.

RAC
Marte în Vărsător ți ajută pe Raci în plan financiar. Mai exact, îi ajută să fie foarte eficienți în obținerea sau recunoașterea unor drepturi financiare, în litigiile juridice sau în neînțelegerile legate de profitul unor afaceri sau proiecte.
Marte în Vărsător le schimbă atitudinea față de bani și îi ajută pe Raci să nu mai reacționeze emoțional atunci când li se cere ajutorul financiar.
Pentru unii nativi, Marte în Vărsător poate aduce tensiuni în cuplu din cauza bugetului comun.

LEU
Marte în Vărsător influențează sectorul Parteneriatelor din astrograma Leilor și, pentru că este ”planeta Pasiunii”, poate aduce mai ”dinamism” în viața sentimentală a nativilor. Pentru Leii singuri, Marte în Vărsător poate aduce interes pentru relații în care primează atracția fizică.
Dar Marte este și ”planeta Acțiunii” și îi ajută pe Lei să facă primul pas în relațiile (sentimentale sau profesionale) de care sunt interesați. În carieră, îi ajută pe cei care sunt, cu adevărat, pasionați de aceea ce fac.

FECIOARĂ
Marte aflat în zodia Vărsător acționează în sectorul Profesiei și al Sănătății din astrograma Fecioarelor.  Marte le motivează pe Fecioare să muncească mai mult, dar amplifică efectul stresului de la serviciu sau al oboselii, așa că nativii trebuie să nu uite că au nevoie și de odihnă, nu doar de bani. La serviciu, Fecioarele își cer drepturile, vor să își impună punctul de vedere sau vor o schimbare în carieră. Perioada cu Marte în Vărsător este, de altfel, foarte bună pentru cei care își caută un loc de muncă.

BALANȚĂ
Marte aflat în zodia Vărsător acționează în sectorul Iubirii din astrograma Balanțelor. Unii nativi se vor îndrăgosti la prima vedere, alții vor face primul pas într-o relație sentimentală. În cuplu, Marte aflat în Vărsător poate aduce mai multă pasiune, dar și tensiuni, provocate, cel mai adesea, de impulsivitate, nerăbdarea de a ține cont de opinia celuilalt sau de un soi de detașare care poate provoca gelozii, suspiciuni și, în unele cazuri, chiar separare.

Citeşte mai multe pe oanahoroscop.com