Carmen de la Sălciua face furori pe net. Noua sa melodie are peste jumătate de milion de vizualizări în câteva ore VIDEO

Carmen de la Sălciua una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară si de petrecere a generatiei sale, cu milioane de vizualizări însumate pe contul de YouTube și mii de concerte, lanseaza cea mai emotionanta piesa de dragoste din cariera: "Curge prin vene iubirea ta". 

09 dec. 2018, 08:43
Carmen de la Sălciua face furori pe net. Noua sa melodie are peste jumătate de milion de vizualizări în câteva ore VIDEO

Carmen de la Salciua se bucura de un succes rasunator. Artista are un nou videoclip, la piesa „Curge prin vene iubirea ta”! Clipul este unul atipic, de care fanii s-au îndrăgostit si deja face ravagii pe Youtube. Textul melodiei si muzica sunt realizate de Carmen de la Salciua, iar de orchestratie s-a ocupat Nek. Lansat, sambata seara, videoclipul se bucură deja de peste jumatate de milion de vizualizări pe youtube, in doar cateva ore de la lansare, și are numeroase reacții pozitive.

Citeşte şi Dezvăluirile unei vedete de la noi, ADEVĂRUL despre DIVORŢ! „Am fost înşealată şi m-am simţit doar o maşină de produs”

„Voi stiti ca eu am emotii de fiecare data cand lansez o melodie noua… asa e si acum! Dar ma obisnuiesc mai bine cu emotiile decat cu asteptarea… Pentru voi! Numai pentru voi cei care ma iubiti si ma apreciati si imi spuneti in fiecare zi asta, pentru voi cei care prin cuvinte frumoase de multe ori ma ridicati din orice stare negativa… CURGE PRIN VENE IUBIREA TA! Multumesc baietilor de la Media Pro, multumesc celui mai tare producator Florin Nek, omul de baza, care sta in spatele acestor videoclipuri, acestor orchestratii frumoase … multumesc celor care mereu ma sprijina si imi sunt alaturi! Sunt inconjurata de oameni buni si de oameni care ma ajuta. Fara Voi nu as reusi! Sper din suflet sa va placa melodia! Va imbratisez virtual si va pupacesc tare!”, a scris Carmen de la Salciua pe o retea de socializare.

Asculta melodia AICI.