Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 1 IANUARIE 2019. START DE FORTA 2019, Marte intra in Berbec!

Horoscop zilnic.Iata horoscopul zilei de MARTI 1 IANUARIE 2019; este o noua zi si un nou an, deci un nou start proaspat. Orice nou inceput merita o energie pe masura. Ce cadou mai bun putea Cosmosul sa ne faca decat ca, la doar cateva ore dupa ce am intrat in 2019, Marte, planeta puternica a actiunii, energiei, pasiunii sa ajunga la ea acasa in Berbec. Marte a fost in Pesti din noiembrie si pana acum, o combinatie ciudata pentru energia impulsiva a lui Marte.
Romania TV
31 dec. 2018, 16:53
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 1 IANUARIE 2019. START DE FORTA 2019, Marte intra in Berbec!

Insa pana in februarie, Marte ne va da tot focul necesar de a actiona, de a fi impinsi de la spate, motivati, pusi pe treaba. Motoarele sunt turate la maxim.

Berbecului ii place sa ajunga el primul, sa faca tot ce e de facut, sa inceapa orice cu forta. Exact spiritul benefic pentru startul unui nou an.

Marte in increzatorul Berbec ne da si noua increderea si dinamismul de care avem nevoie sa ne materializam planurile.

Cat timp Marte este in Berbec, se va intalni aici si cu Uranus cel rebel si imprevizibil care va iesi din retrograd in aceasta saptamana si va continua sa stea in Berbec pana in luna martie. Pentru unii oameni, poate fi ultima data in viata lor in care traiesc sub energia lui Uranus in Berbec, dat fiind ca Uranus are nevoie de 84 ani pentru un ciclu complet prin cele 12 zodii si sta cam 7-8 ani in fiecare zodie.

Ne asteapta, deci, luni cel putin interesante !

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie.

Iata-l :

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

2019 iti incepe in forta si schimbare intrucat curajosul Marte intra in semnul tau care este si rezidenta sa si zodia pe care o coordoneaza. Cu Marte inapoi acasa, tu vei fi total in elementul tau ca energie de acum pana pe 14 februarie. Chiar daca te poti simti putin constrans fata de forta pe care ai avea-o de a actiona si manifesta, esti totusi liber sa folosesti cat de mult poti aceasta forta ca sa iti implinesti cele mai importante obiective. Vei avea energia si increderea sa arzi motoarele din plin, deci nu te teme sa te implici in activitati pe care altfel le-ai ocoli.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Afectiunea si grija iubitoare pe care o reversi pe partener face sa fie evident ca el sau ea sunt prioritatea ta principala o data cu noul an. Vei fi atent cu toate nevoile acestei persoane cu care ai o conexiune speciala. Atunci cand intri in modulul de functionare mama ursoaica/tata urs, tu poti fi excesiv de intens, deci asigura-te ca aceasta persoana nu se simte sufocat de dedicarea ta. Insecuritatea ta in relatia aceasta poate fi motivatia pentru care te faci asa de indispensabil. Nimanui insa nu ii plac taurii disperati. E bine sa simti cand e cazul sa mergi inainte si cand sa faci doi pasi in spate.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

2019 incepe cu o dorinta obsesiva sa fii suplu si fabulos la maxim. Cu o combinatie astrala puternica pe sectorul tau de stare de bine, te simti motivat sa fii in forma tip-top. Dinspre tine, tu crezi ca ai tot ce ai nevoie sa mergi pe acest drum pana la capat ca sa iti atingi scopurile. Totusi, intensitatea ta poate fi prea mare si ai putea avea succes daca mergi pe o abordare mai moderata si echilibrata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
De duminică, 26 mai 2024, de la ora 13, nimic nu va mai fi la fel pentru 4 zodii. Începe o săptămână de vis pentru ele
Capital.ro
Obligație pentru românii care au copii. Justiția a dat verdictul. Ce nu pot face în propria casă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Taxa de drum 2024. Ce trebuie să verifice șoferii
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că este INTERZIS
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'