Accidentul de pe DN5 de la Călugăreni, surprins de camerele de supraveghere. Tănărul de 22 de ani a murit pe loc

Accidentul de pe DN5 din judeţul Giurgiu a fost surprins de camerele de supraveghere. Un tânăr de 22 de ani şi-a pierdut viaţa, după ce autoturismul în care se afla a intrat pe contrasens şi s-a izbit de alte două maşini care veneau din sens opus.

RomaniaTV.net
17 ian. 2019, 09:24
Accidentul de pe DN5 de la Călugăreni, surprins de camerele de supraveghere. Tănărul de 22 de ani a murit pe loc

În imaginile cu momentul impactului surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina intră pe contrasens și se izbeşte violent de un alt autoturism.

Tânărul care şi-a pierdut viaţa se îndrepta către locul de muncă, în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Potrivit unor cunoscuți ai tânărului, acesta se întrecea cu un coleg de muncă şi avea o viteză de peste 150 de km/h. La un moment dat, maşina din faţa lui a încetinit brusc, moment în care tânărul şofer a tras de volan şi a ajuns pe contrasens. În urma impactului, maşina tânărului s-a rupt în două, iar el a fost aruncat pe şosea. Din cauza rănilor foarte grave, el a murit pe loc.

În cealaltă maşină, un tânăr de 28 de ani a rămas încarcerat și a fost scos de pompieri şi transportat de urgenţă la spital.