Tatăl lui Dan Diaconescu, despre Oltchim: Dan a făcut totul cu bun simţ şi cu grijă VIDEO

Nicolae Diaconescu, tatăl patronului OTV, Dan Diaconescu, afirmă că nu îşi face griji pentru fiul său, după tranzacţia Oltchim, precizând că "Dan a făcut totul cu bun simţ şi grijă să nu jeneze pe cineva".

RomaniaTV.net
23 sept. 2012, 16:48
Tatăl lui Dan Diaconescu, despre Oltchim: Dan a făcut totul cu bun simţ şi cu grijă VIDEO

„Nu am vorbit cu Dan pentru că nu am cum să-l găsesc, ba doarme, ba nu doarme, ba e plecat, ba nu e plecat. Nu ne facem griji. Eu ştiu că Dan ce a făcut a făcut cu bun simţ şi grijă ca să nu jeneze pe cineva„, a precizat Nicolae Diaconescu, la România TV.

Combinatul din Râmnicu Vâlcea a trecut în această săptămână prin licitaţia în privinţa privatizării. Noul proprietar al Oltchim a fost desemnat Dan Diaconescu, patronul OTV câştigând licitaţia pentru preluarea a 54,8062% din acţiunile combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Duminică, au demarat şi primele anchete care vizează modul în care a fost gestionată situaţia celui mai mare combinat de produse chimice din sud-estul Europei. Corpul de control al Ministerului Economiei şi procurorii DNA au fost trimişi la Oltchim, pentru a verifica mai mult contracte semnate de conducerea combinatului din Râmnicu Vâlcea. Procurorii au ridicat mai multe documente pentru a verifica contractele încheiate cu mai mulţi demnitari.