Olguţa Vasilescu, mesaj dur pe Facebook: ”Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă”

Lia Olguța Vasilescu a explodat pe contul de Facebook după o glumă sinistră a generalului Dumbravă. Totul a început de la Victor Ciutacu. Acesta a repostat gluma făcută de ''eminența maro''.

RomaniaTV.net
18 ian. 2019, 09:06
Olguţa Vasilescu, mesaj dur pe Facebook: ”Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă”

Lia Olguța Vasilescu a reacționat pe o rețea de socializare după ce un general SRI a făcut o glumă macabră cu ea și președintele Klaus Iohannis. „Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…”, a scris fostul ministru al Muncii.

Un general SRI a făcut gluma despre Lia Olguța Vasilescu. Dumitru Dumbravă a scris un banc pe o rețea de socializare, în care era ironizat fostul Ministru al Muncii, care a fost respins de președintele Klaus Iohannis în două rânduri. Liei Olguța Vasilescu i s-a refuzat numirea ca ministru al dezvoltării. Ultima oară președintele Klaus Iohannis a considerat că nu este suficientă doar copia după buletin atașată de Lia Olguța Vasilescu la dosarul de numire.

Gluma făcută de generalul SRI a atras reacția fostului ministru al muncii. Lia Olguța Vasilescu a răspuns cu un mesaj pe o rețea de socializare. „Dacă nu au putut să mă bage în beci, securiştii mă vor în groapă…”, a spus aceasta, după ce mesajul generalului a fost criticat dur de Daniel Dragomir, care i-a luat apărarea fostului ministru Vasilescu. În respectivul banc postat de general, Lia Olguța Vasilescu era îngropată.  „Ăsta este marele general SRI Dumbravă. Specimenul ăsta a băgat oameni nevinovați la pușcărie, a distrus firme, destine, familii și stă la bancuri macabre pe facebook.”, a scris Daniel Dragomir.