Biletul zilei 23 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

Lupta la varf este mai stransa ca niciodata si credem ca gazdele de diseara au toate atuurile pentru a se infiltra in duelul istoric.

RomaniaTV.net
23 ian. 2019, 14:45
Biletul zilei 23 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

ST ETIENNE – DIJON

Duel dezechilibrat in Cupa Frantei acolo unde locul 4 din campionat primeste vizita unei echipe cu probleme, Dijon, trupa aflata pe locul de baraj si care urmeaza sa aiba un meci de foc impotriva lui AS Monaco. Credem ca gazdele sunt interesate de aceasta competitie, iar jocul prestat le da sperante ca pot ajunge departe. Etienne marcheaza foarte mult acasa, acolo unde, exceptand infrangerea dureroasa din ultimele secunde cu Lyon, a insirat victoriile si a facut spectacol. Ne asteptam ca diseara ofensiva verzilor sa dea motive de bucurie suporterilor, mai ales ca oaspetii au obiectiv principal salvarea de la retrogradare.

PRONOSTIC: 1 (Gazdele castiga)

COTA: 1.45

TWENTE – WILLEM II

Gazdele de la Twente, locul secund in a doua liga olandeza, primesc astazi vizita unei trupe care se lupta pentru locurile de europa si partida se anunta a fi spectaculoasa. Ambele echipe marcheaza mult, ambele ofera jocuri frumoasa si ambele primesc goluri cu regularitate. Este un meci intre doua formatii care mereu au oferit jocuri superbe, ultimele 5 aducand tot atatea GG-uri, 4 din ele fiind cu minim 3 goluri in meci. Desi Twente cauta promovarea, iar Willem spera la barajul pentru locul de EL, meciul din cupa este un motiv bun, mai ales pentru echipa din liga secunda, de a arata ca retrogradarea a fost un eveniment nefericit, iar echipa are inca valoare pentru a se lupta cu granzii.

PRONOSTIC: GG (Ambele inscriu)

COTA: 1.60

Citeşte continuarea AICI