O elevă din Vaslui primeşte scrisori de ameninţare cu moartea de la un puşcăriaş. Bărbatul a încercat anul trecut să o ucidă FOTO

În martie 2018, o elevă de gimnaziu din județul Vaslui a fost la un pas să-și piardă viața după ce a fost tăiată cu un cuțit, chiar în școală, de un fost iubit care a vrut să i-l înfigă în inimă. Agresorul a fost condamnat definitiv la patru ani de închisoare, însă fata și familia ei sunt tot sub teroare. Bărbatul îi trimite din pușcărie scrisori de aminințare, deși instanța i-a interzis "să comunice prin orice mijloace" cu eleva. Ca să fie convingător, într-o scrisoare a desenat și un cuțit. Familia fetei a făcut plângere la Poliție.

28 feb. 2019, 11:46

Bianca Caramalău are 15 ani şi locuieşte în localitatea Buda, scrie libertatea.ro. Odată cu plângerea făcută, la Poliție au fost depuse și cele șase scrisori trimise în ultimul an din penitenciar de către Nicușor Cucu.

Citeşte şi Vedetă Playboy găsită moartă în casă. Ce au descoperit anchetatorii

Ca să fie convingător, într-una din scrisorile expediate din penitenciar a desenat și un cuțit.

Mama fetei povestește că pușcăriașul Nicușor Cucu o amenință și pe ea că o va viola chiar sub privirile fiicei sale.

„Îmi este frică. Cred că-i în stare să o facă” Scrisorile trimise de agresor a înspăimântat întreaga familie Caramalău. Mama Biancăi se teme și pentru ceilalți patru copii ai săi, mai ales că amenințările sunt făcute la adresa tuturor. „A spus că ne găsește oriunde în lume. Pe Bianca a spus că o va mutila și o va băga în scaunul cu rotile toată viața. El umbla cu amenințări și când era împreună cu fata mea. Ne spunea mie și soțului că, dacă încercăm să-i despărțim, ne omoară pe toți”, a declarat Adia Caramalău.

Bianca spune că se teme pentru viața sa, mai ales că Nicușor Cucu, în vârstă de 25 de ani, ar mai fi încercat o dată să o omoare.

Cercetat în cinci dosare penale

Pentru faptele pe care le-a comis la sfârșitul lunii martie 2018, atunci când a intrat în școala unde învață fata, a amenințat o profesoară și a sechestrat-o pe elevă, tăind-o ulterior cu cuțitul, Nicușor Cucu a fost condamnat pentru opt infracțiuni: patru de „amenințare”, una de „violare a sediului profesional” (n.r. – școala unde învață Bianca), două de „lovire sau alte violențe” și una de „lipsire de libertate”.

„După contopirea pedepselor, a rezultat pedeapsa finală de 4 ani închisoare, cu executare”, se arată în sentința definitivă a Curții de Apel Iași, de la sfârșitul lunii decembrie 2018. Pentru că nu s-a potolit nici după condamnarea sa definitivă, familia Caramalău a depus plângere la Poliție, pe numele lui Nicușor Cucu fiind întocmit dosar penal pentru „amenințare”.

Nicușor Cucu mai este cercetat în alte trei dosare pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice”, după ce a făcut scandal într-un magazin din localitatea Buda, pentru „amenințare, lovire și violare de domiciliu” în urma unui incident comis în satul său natal Pădureni, și tot pentru „tulburarea ordinii și liniștii publice” după ce a devastat un bar în localitatea Buhăești. Cucu mai este cercetat într-un dosar pentru „act sexual cu un minor”, în care victimă este chiar Bianca, cercetările fiind începute din vara lui 2017, când Adia Caramalău l-a reclamat pe tânăr la poliție.