CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 31 MARTIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

Iata pentru DUMINICA 31 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

RomaniaTV.net
31 mart. 2019, 12:44
CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: DUMINICA 31 MARTIE 2019. Mesajul si rugaciunea zilei!

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi ? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta ? Prin semne , intuitii, senzatii e bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama !

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC

DETOXIFIERE

Ai primit acest mesaj pentru ca trupul tau (sau trupul unei persoane dragi la care te gandesti acum) este foarte sensibil la chimicale. Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) iti recomanda o detoxifiere pe care ti-o vegheaza si calauzesc. Asta poate sa insemne sa cresti cantitatea de alimente organice si naturale care sunt fara zaharuri si substante cu Euri. Mesajul acesta poate reprezenta si sa eviti alte substante folosite doar pentru recreere dar care nu iti fac bine in exces precum alcoolul, drogurile, cafeina, nicotina. In unele cazuri, ingerii te pot indeparta din medii iritante din casa sau locul de munca. Prima substanta chimica care iti vine in minte este o indicatie de ghidare pentru detoxifierea ta.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : fa o baie cu sare pentru detoxifiere ; roaga ingerii sa curete energiile negative din calea ta ; paraseste o relatie sau situatie toxica ; detoxifica-ti gandurile devenind mai optimist si pozitiv ; evita chimicalele din casa ; ia in calcul sa nu mai consumi multe doctorii si acolo unde poti sa le inlocuiesti cu alternative naturale.

 Rugaciune : Draga Arhanghele Mihail si draga Arhanghele Rafael, va multumesc pentru ca imi curatati corpul, mintea sau viata pentru a trai o viata linistita si cat mai eliberata de toxine fizice, emotionale, mentale.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR

ENERGIE CRESCUTA

Acest mesaj pe care il primesti de la Arhanghelii Mihail si Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii) indica faptul ca energia ta (sau energia unei persoane la care te gandesti sau pentru care te rogi) este in crestere urmare a unor schimbari recente pozitive. Aceasta este validarea pe care o primesti sa continui pe actuala cale. Nivelele de energie sunt vitale pentru sanatate si vindecare si arhanghelii te pot ajuta sa iti creasca vitalitatea, puterea si motivatia. Tot ce ai nevoie sa faci este sa le ceri asta !

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : munca cu energie vindecatoare poate sa iti fie de mare folos intr-o situatie la care te gandesti ; investigheaza daca nu cumva sunt prea multe energii electromagnetice ce iti bombardeaza locuinta sau biroul si iti afecteaza sanatatea ; cheama-l pe Arhanghelul Mihail sa iti taie corzile eternice care iti pot seca energia sau vitalitatea si El o va face ; mananca o dieta ce iti livreaza energie ridicata si evita alimentele ce iti iau din energie sau bauturile carbogazoase.

 Rugaciune : Draga Arhanghele Mihail si draga Arhanghele Rafael, va multumesc pentru ca ma umpleti cu energie nelimitata de iubire divina si lumina.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI

OPINII NOI DESPRE NUTRITIE

 Primesti acest mesaj pentru ca ti se recomanda sa aprofundezi mai mult informatii despre diete, ca sa te asiguri ca te hranesti corespunzator pentru un nivel ridicat de energie si vitalitate. Imbunatatirile in calitatea mancarurilor si a ceea ce bei stau la baza imbunatatirii starii tale de spirit si de sanatate. De exemplu, un nutritionist profesionist pe care il admiri te poate ajuta cu sfaturi pretioase compatibile cu tine. Daca te gandesti la starea de sanatate a cuiva care nu mananca prea sanatos, sa stii ca un nutritionist este in stare sa aduca argumente stiintifice care sa convinga o persoana sa aleaga mancare mai sanatoasa.

ALTE SEMNIFICATII POSIBILE : studiaza informatii despre nutitrie si influenta sa asupra sanatatii ; mananca mai sanatos ; asculta-ti trairile intuitive despre cum sa faci schimbari pozitive in nutritia ta ; onoreaza-ti trupul si hraneste-l cu alimente nutritive si sanatoase.

Rugaciune : Doamne Dumnezeule, Arhanghele Mihail si Rafael, dau in mainile voastre felul in care mananc si va rog sa ma calauziti spre alimente si bauturi care au gust bun, ma satura dar imi si sustin sanatatea ideala si greutatea pentru a fi un om suplu si sanatos.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.