Gheorghe Vlădan: Rudele victimelor, nişte bişniţari

Criminalul de la Perla s-a transformat din acuzat în acuzator. Gheorghe Vlădan a catalogat rudele victimelor drept "bişniţari" care vor să facă o afacere din această tragedie. "Clientul meu nu vrea să le plătească despăgubiri pentru concedii şi nunţi", a spus avocata criminalului.

RomaniaTV.net
02 oct. 2012, 08:59
Gheorghe Vlădan: Rudele victimelor, nişte bişniţari

Termenul de luni din procesul în care Gheorghe Vlădan este judecat pentru crimele pe care le-a comis în urmă cu şase luni a fost unul cu scântei şi asta pentru că scandalul a început în momentul în care avocata acestuia a cerut o nouă examinare psihiatrică. În acel moment rudele victimelor au susţinut că nu este normal ca acesta să iasă în libertate pe motiv că nu ar fi avut discernământ în momentul în care a comis crimele, scrie cancan.ro.

Totodată la acel termen a fost şi o răsturnare de situaţie, Gheorghe Vlădan s-a transformat din acuzat în acuzator şi asta pentru că el le acuză pe rudele victimelor că ar vrea să facă din această tragedie o afacere profitabilă. Acesta le acuză pe rudele victimelor, deoarece ar fi cerut bani pentru o vacanţă în care ar fi fost soţul casieriţei împreună cu copii şi pentru nunta fiicei lui.