Ultima postare pe Facebook a gimnastei Emma Neagu. Ce gândea tânăra de 15 ani cu câteva zile înainte să moară

Ultimul mesaj pe Facebook pe care l-a postat tânăra gimnastă Emma Neagu, cunoscută pentru prestația la “Românii au talent”.

12 apr. 2019, 14:03
Ultima postare pe Facebook a gimnastei Emma Neagu. Ce gândea tânăra de 15 ani cu câteva zile înainte să moară

Ultima postare a tinerei gimnaste Emma Neagu, care a decedat pe 7 aprilie după ce a fost diagnosticată acum trei ani cu cancer osos, este datată cu 27 martie a acestui an. Fiind în suferință, Emma a tras un semnal de alarmă în legătură cu copiii care sunt diagnosticați cu cancer printr-un mesaj în limba engleză.

Nu putem să strângem bani pentru altceva, să spunem pentru cercetarea cancerului la copii???? Chiar trebuie să fie întotdeauna despre #CercetăriPentruCancerLaSân și totul despre #PanglicaRoz??? Când vine vorba despre copii, cumva se pare că ne întoarcem spatele și uităm că este cauza principală a morții în rândul copiilor #NuToateTipurileDeCancerSuntRoz #CopilăriaCuCancerNuERară #MaiMultDe4„, a scris Emma Neagu pe Facebook, distribuind o postare a unei companie de ceaiuri din Canada.

Potrivit mamei acesteia, gimnastei i-au fost descoperite anul trecut mai multe probleme medicale, ea având nevoie de o intervenție la plămâni.