PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine instabilă: vor fi ploi torenţiale şi vijelii VIDEO

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține în general instabilă. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie în cea mai mare parte a țării.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 14:26
PROGNOZA METEO. Vremea se va menţine instabilă: vor fi ploi torenţiale şi vijelii VIDEO

PROGNOZA METEO MARȚI

ÎN ŢARĂ
Instabilitatea atmosferică va fi în continuare temporar accentuată în toate regiunile și se va manifesta prin dezvoltări noroase convective, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie și pe suprafețe mici grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 15…25 l/mp și pe arii restrânse 35…50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general instabilă. Vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie în cea mai mare parte a țării. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…25 l/mp și izolat 35…50 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 28 de grade, iar cele minime între 9 și 18 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține în general instabilă. Vor fi intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, cu o probabilitate mai mare după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 15 grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Potențialul de instabilitate atmosferică va fi ridicat în majoritatea regiunilor. Vor fi intervale de timp cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și condiții de grindină. Aceste fenomene se vor semnala mai frecvent și cu o intensitate mai mare după-amiaza și seara. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
În nordul, centrul, estul și sud-estul țării se va menține potențial ridicat de instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin perioade de timp cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse se vor semnala astfel de fenomene. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și în cursul serii, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 08.06.2019 ORA 09 – 11.06.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține în general instabilă, iar valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât normalul perioadei la început în regiunile vestice apoi și în rest.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice ușor mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă.