Ianis Hagi în Premier League? Două foste campioane ale Angliei sunt interesate de decarul naţionalei de tineret

Două foste campioane ale Angliei, Arsenal Londra şi Leicester, au intrat în cursa pentru Ianis Hagi. Deocamdată cele mai generoase oferte pentru fotbalist sunt de la FC Barcelona, 15 milioane euro, şi Spartak Moscova,  12 milioane.

RomaniaTV.net
09 iul. 2019, 08:41
Ianis Hagi în Premier League? Două foste campioane ale Angliei sunt interesate de decarul naţionalei de tineret

Arsenal ar fi interesată în special de doi jucători, Mohamed Elneny (26 ani), de la Bordeaux, şi Ianis Hagi. De asemenea, se vorbeşte şi de interesul celor de la Leicester, dar nu a fost avansată nicio sumă.

În momentul de faţă cele mai mari şanse de transfer pentru Ianis sunt în Rusia, lucru confirmat şi de Gică Popescu. „Interesul celor de la Spartak exista si este unul urias! Exista interes din partea Barcelonei. (Imprumut) si la varianta de progres a lui Ianis!” a spus Gica Popescu. De altfel, ruşii il asteapta pe Ianis la Moscova in aceasta saptamană.

Mircea Lucescu este sceptic că ianis se va adapta la Moscova, el apreciind: „Nu, În niciun caz nu e pentru Rusia. În Rusia e foarte greu„, fapt care l-a făcut pe Gică Popescu să replice: „O declaratie rautacioasa!. Nea Mircea nu-l cunoaste pe Ianis, nu stie cum se antreneaza Ianis! Nu cred ca dansul crede ce a spus” a fost replica lui Gica Popescu.