Dai şi primeşti! Copiii judecătorului Tudoran, stăpâni în Autovit

Fii magistratului Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, Tudor și Alexandru Ion-Tudoran, au primit spații chiar în buricul târgului Autovit SA – proprietate a lui Florin Pîrvu, în centrul de birouri. 

15 iul. 2019, 15:18
Dai şi primeşti! Copiii judecătorului Tudoran, stăpâni în Autovit

La o distanță de 26 de ani de când a autorizat pentru Florin Pîrvu primul amanet din țară în baza Decretului-lege 2561 din 1936 emis de Regele Carol al II-lea, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran pare a se afla, culmea coincidenței, într-o ciudată simbioză chiar cu afaceristul pe care l-a ajutat. Fii magistratului Ion-Tudoran de la Curtea de Apel București, Tudor și Alexandru Ion-Tudoran, au primit spații chiar în buricul târgului Autovit SA – proprietate a lui Florin Pîrvu, în centrul de birouri. 

 

Acționar în firma ALG Asig Assist SRL, Tudor Ion-Tudoran, fiul cel mic al judecătorului Ion-Tudoran, și-a deschis în anul 2015 afacerea beneficiind de un spațiu pus la dispoziție la parterul Autovit Turn, în imobilul descris drept Corp Administrativ. Un loc cu un potențial deosebit, căci fiului judecătorului oferea asigurări auto fix în cel mai mare târg de mașini din țară. Și nici nu plătea vreun leu chirie, căci spațiul i-a parvenit gratis, fiind rostogolit de la Autovit-ul lui Florin Pîrvu (aka Chinezul – cum ar spune autoritățile americane) printr-o firmă intermediară, ALG Inc Assist SRL, controlată de o cunoștință comună, Alina Savin.

Culmea este că reprezentarea la Oficiul Registrului Comețului a fost asumată ilegal de Alexandru Ion-Tudoran, fiul cel mare al judecătorului Ion-Tudoran. Fără a fi membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România, numele lui Alexandru Ion-Tudoran a fost inserat pe o împuternicire avocațială emisă de Silviu Hristodorof – Baroul București. Însă acesta este cel mai neînsemnat fals emis pentru și în favoarea lui Alexandru Ion-Tudoran.

Tot, probabil, ca recunoștință pentru serviciile ce i-au fost aduse de judecătorul Ion-Tudoran, patronul Autovit a oferit spațiu de birouri și fiului cel mare, Alexandru Ion-Tudoran. Din splaiul Unirii numărul 450 clanul Ion-Tudoran oferă de toate pentru toți: reprezentare avocațială, servicii recuperare taxă de mediu, rețineri de permise, înființare firme, divorț/partaj, asigurări, acte auto, etc. Asta fără ca vreunul dintre fii să fie avocat cu acte în regulă. În ce condiții financiare își deruleaza activitatea în Autovit „Tudoran și Asociații”, nu se știe. Oricum, prin punerea la dispoziția odraslelor marelui penalist Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a spațiului din Autovit, Florin Pîrvu „Chinezu” a făcut o mișcare cât se poate de inteligentă. Aproape ca o carte de vizită. Dar care, suprinzător, i-ar putea fi cu adevărat fatală. Mai ales în condițiile în care autoritățile ar putea declanșa cercetări privind neimpozitarea transferului a 4.052.568 acțiuni la purtător AUTOVIT SA către fiica sa, Irene Pîrvu.

Mai multe detalii aici