Primarul din Caracal, declaraţie halucinanată: „Eu nu am auzit de clanuri în oraşul nostru”

Liviu Radu, primarul municipiului Caracal, susţine că oraşul este liniștit şi că el nu a auzit niciodată să existe clanuri interlope. "Eu reprezint cetățenii din oraș, aici nu s-a vorbit niciodată despre clanuri interlope", a spus primarul.

02 aug. 2019, 10:04
Primarul din Caracal, declaraţie halucinanată: „Eu nu am auzit de clanuri în oraşul nostru”

„Caracal e un oraș liniștit. Eu nu am auzit de clanuri în orașul nostru. Am auzit din mass-media, hai să verificăm aceste informații. Eu reprezint cetățenii din oraș, aici nu s-a vorbit niciodată despre clanuri interlope. Dacă știți dvs. mai bine din București aceste lucruri hai să verificăm”, a declarat la Realitatea TV Liviu Radu, primarul municipiului Caracal.

Potrivit unor surse judiciare consultate de G4Media.ro, în Caracal există cel puţin patru clanuri interlope.

Două clanuri țigănești se ocupă cu cămătarie, proxenetism și furturi: clanul Oacă și clanul Vacă.

La un alt nivel, este clanul bodyguarzilor lui Remus Rădoi, zis Codiță, om de afaceri cu legături în presă și politică, considerat omul fraților Ciocan, unul dintre ei fiind deputat PSD. Codiţă este cel la care a apelat adjunctul Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, pentru a încerca să găsească fetele dispărute.

La categoria ”gulere albe” este libanezul Saouma Henri, zis Rico, finul deputatului PSD Florin Iordache.

De altfel, primarul a continuat să susţinăcă el nu ştie de afaceri necurate în oraş, într-un dialog cu jurnalistul Cătălin Tolontan de la Libertatea.ro:

Cătălin Tolontan: Dumneavoastră știați că este o fată răpită?

Primarul Liviu Radu: Am aflat a doua zi (vineri, 26 iulie – n.r.) dar nu am aflat instituțional. Am aflat din mass-media.

Cătălin Tolontan: Infractorii din orașul dumneavoastră au știut numărul suspectului. De unde știm că nu a știut și suspectul?

Primarul Liviu Radu: Da, așa este. E păcat pentru că toate lucrurile astea se vor revărsa asupra tuturor.

Adriana Nedelea: Ce s-a întâmplat după ce ați aflat din mass-media?

Primarul Liviu Radu: Am sunat comandantul poliției. Domnul colonel nu mi-a răspuns, apoi l-am sunat pe domnul prefect, iar dânsul mi-a zis că nu are nicio informație. Apoi am sunat un cunoscut care știam că lucrează pentru poliție. Mi-a zis că nu-mi poate spune în amănunt. Apoi am mers la poliție, nici acolo nu am avut succes. Toate informațiile mi le-am luat din mass-media, ceea ce nu mi se pare normal.

Adriana Nedelea: Cine este Remus Rădoi?

Primarul Liviu Radu: Eu îl știu ca un cetățean care locuiește în oraș, este un om de afaceri. Alte lucruri nu știu. Nu știu că a fost condamnat. Credeți-mă, nu am această informație.

Cătălin Tolontan: Deci nu ați aflat nici vineri, ceea ce ei (interlopii – n.r.) aflaseră joi dimineață…

Citeşte şi: Poliţia a apelat la un controversat om de afaceri din Olt pentru a căuta fetele din Caracal. Rădoi: Poliţia mi-a dat poza cu maşina