Mama femeii de 38 de ani omorâte la Săpoca acuză: Doctoriţa a primit şpagă şi a mutat-o pe fiica mea ca pe un câine, în salon

Tragedia de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca, unde un bărbat internat la dezalcolizare a ucis patru persoane şi a rănit nouă scoate în evidenţă tarele sistemului sanitar românesc, iar mama uneia dintre persoanele ucise face acuzaţii extrem de grave.

18 aug. 2019, 17:09
Mama femeii de 38 de ani omorâte la Săpoca acuză: Doctoriţa a primit şpagă şi a mutat-o pe fiica mea ca pe un câine, în salon

Trei bărbaţi şi o femeie au fost ucise de atacatorul de la Săpoca. Femeia avea 38 de ani şi fusese iniţal internată la Terapie Intensivă, unde ar fi şi trebuit să rămână, după cum afirmă mama acesteia.

Fetiţa mea a fost internată la altcineva, la doamna doctor Ungureanu. Deci dânsa mi-a luat-o de la Terapie, de la reanimare… Ea nu putea să meargă, era toată numai perfuzii sâmbătă după-amiază. Mi-a luat-o şi mi-a dus-o la salonul unde sunt oamenii normali. Păi se poate aşa ceva? Mi-a omorât-o! Dânsa mi-a omorât-o!

Citeşte şi Cine este atacatorul de la Săpoca, ucigaşul a patru oameni. Mama sa a aflat de crime de la televizor

A spus că a pus alt pacient în locul ei şi de-aia a mutat-o. Păi de ce l-ai pus dacă ea este bolnavă? Dacă ea este de Terapie, de Reanimare? Dacă ea nu merge, de-abia vorbea… De ce mi-ai mutat-o? pentru că a primit şpagă de la ăla de azi-noapte şi a dat-o pe ea ca pe un câine, în salon. Doamna ministru ştie tot„, a declarat mama femeii ucise.