Weekendul continuă cu o vreme plăcută şi însorită VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

Vremea nu se abate de la regulă nici duminică. Dimineaţa avem ceaţă și temperaturi scăzute, dar spre amiază soarele va domina cerul.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 14:35
Weekendul continuă cu o vreme plăcută şi însorită VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE

În schimb, în Dobrogea și Muntenia cu totul izolat va ploua slab. Vor fi 17 grade în depresiuni și în Delta Dunării și 23 de grade în vest. Pe litoral și Deltă Dunăƒrii ar putea fi mai răcoare și pentru că vântul suflă mai puternic.

Ultima zi a săptămânii le va aduce bucureștenilor o vremea caldăƒ, cu 20-21 de grade în termometre la amiază. Soarele va fi umbrit de câțiva nori, mai ales în prima parte a zilei, însă fără a lăsa precipitații. Vântul va da unele semne de agitație, fără a fi însă supărător.

Luni, soarele este pe cer și doar pe litoral își fac apariția câțiva nori de decor. La orele dimineții nu lipsește ceaţa din zonele joase, prezentă pe arii destul de restrânse. Vântul va adia puțin în partea de sud-est a țării și va fi domol în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade în estul Transilaviei și în Deltă și 23 de grade în sud și sud-vest.

Și în Capitală, vremea va fi frumoasă și caldăƒ. Cerul va fi senin, iar vântul liniștit. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

Marți, cerul se va menţine mai mult senin, dar începând cu orele amiezii norii se adună în Moldova și în zona Carpaților Orientali, unde izolat vor lasă ploi slabe. De asemnea, și în acesta zi, în zonele mai joase de relief dimineață va fi puțină ceaţă. Vântul se agită prin regiunile estice, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 24 de grade în partea de sud a țării.

Bucureștenii au parte miercuri de încă o zi cu vreme însorită și caldă. Soarele strălucește nestingherit pe tot parcursul zilei, iar vântul nu se simte. În aceste condiții, temperatură se avântă spre spre 22…23 de grade.

Trebuie să profitați din plin de această zi, pentru că vremea se va răƒci ușor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 18 grade. Miercuri se așteaptă pe arii restrânse ploi slabe, cel mai probabil în Moldova și în zona de munte, iar spre sfârșitul săptămânii probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în vestul și nordul ţării. Și în aceste zile se va formă ceaţă, dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din centrul ţăƒrii.