Elevul înjunghiat a fost externat. Agresorii vor fi cercetaţi în stare de libertate

Elevul înjunghiat luni în faţa unei şcoli din Voluntari a fost externat, iar agresorii săi sunt cercetaţi în stare de libertate. Băiatul de 16 ani a fost lovit cu un cuţit în picior în urma unui conflict mai vechi care a pornit de la o fată. Agresorii săi au fost audiaţi aseară mai multe ore iar poliţiştii au decis să-i lase în libertate.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 06:39
Elevul înjunghiat a fost externat. Agresorii vor fi cercetaţi în stare de libertate

Conflictul a pornit de la o idilă. Culmea, însă, elevul înjunghiat a căzut la mijloc fără să aibă nicio implicare. Nu el, ci prietenul lui ar fi fost cel care o agasa pe una dintre colege cu avansurile sale. Fata ar fi cerut ajutorul agresorilor să o scape de amorez.

În încăierare, unul dintre agresori a scos un cuţit şi l-a lovit pe elevul de 16 ani. El a fost rănit superficial la picior, moment în care agresorii s-au speriat şi au fugit. Elevul a fost dus de prietenul său la staţia de ambulanţe din Voluntari şi de acolo a fost anunţată poliţia.

„În cauza s-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov

Deşi fiul ei ar fi fost principalul agresor, mama acestuia a făcut circ la poliţie.

Conducerea inspectoratului şcolar din Ilfov susţine că astfel de cazuri sunt izolate.

Pentru că sunt majori, agresorii vor răspunde penal pentru lovire şi ultraj.