Bărbatul omorât în Piaţa Constituţiei, plătit cu 100 de euro ca să vină la bătaie

Bărbatul omorât în bătaia care a avut loc în Piața Constituției fusese plătit cu 100 de euro ca să vină să-i "asigure spatele" unui proxenet din Giurgiu care avea conturi de reglat cu un proxenet din Bucureşti, scrie Digi24.ro.

07 oct. 2019, 19:43
Bărbatul omorât în Piaţa Constituţiei, plătit cu 100 de euro ca să vină la bătaie

Cei doi proxeneți, care aveau de împărțit nişte bani obţinuţi din exploatarea aceleiași femei, şi-au dat întâlnire în Piața Constituției din București. Ca să nu vină singur, proxenetul din Giurgiu a apelat la muncitori care mai lucraseră pentru el și cărora le datora sume de bani, așa că a adunat 12 bărbați dintr-o cârciumă din Giurgiu, le-a dat câte 100 de euro și i-a adus la București.

Proxenetul din Capitală avea cel puțin 30 de bărbați cu el, iar când cele două grupuri s-au întâlnit bătaia a izbucnit instantaneu. Unul dintre muncitorii aduşi din Giurgiu a fost lovit de antrenorul de box de la Dinamo, după care ceilalţi au tăbărât pe el. Giurgiuveanul a murit de laloviturile primite.

Şase persoane au fost arestate în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din Bucureşti.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. S-a aflat de la ce cine a pornit scandalul