Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. S-a aflat de la ce cine a pornit scandalul

Detalii neştiute şi importante ies la iveală în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. Anchetatorii i-au audiat pe cei şase arestaţi şi au aflat de la cine a pornit întreg scandalul.

07 oct. 2019, 10:56
Răsturnare de situaţie în cazul crimei din Piaţa Constituţiei. S-a aflat de la ce cine a pornit scandalul

Potrivit unor surse citate de România TV, prietenul lui Pepe a fost primul care l-a lovit pe bărbatul care a fost omorât în Piaţa Constituţiei.

Conform surselor din anchetă, după ce au fost analizate declaraţiile celor şase suspecţi arestaţi preventiv pentru omor, boxerul este cel care l-a lovit cu pumnul şi l-a pus la pământ pe bărbatul decedat, apoi a urmat rafala de lovituri primite de la mai multe persoane. 

Un participant la bătaia din Piaţa Constituţiei reface filmul măcelului: „Ca-n filme au venit, ca spartanii” VIDEO

Şase persoane care au fost arestate în cazul de omor din noaptea de 29 septembrie din zona Pieţei Constituţiei din Bucureşti.

Totodată, un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc, vineri dimineaţa, în Bucureşti, pentru depistarea celui care este suspectat de uciderea bărbatului.

„În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, informa un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Sportivi reţinuţi în cazul bătăii din Piaţa Constituţiei. Erau apropiaţi ai celui mai temut clan din Bucureşti

Duminica, 29 septembrie, în jurul orei 22,30, prin apel la 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane în Piaţa Constituţiei.

În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în ciuda ajutorului medical de urgenţă, acesta a murit. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri.

În zonă a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente, au precizat poliţiştii.