Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Cristi Borcea să cumpere Dinamo. În ce condiţii se poate face AFACEREA

Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo este de vânzare. Afaceristul este dispus să renunțe la 51% din acțiunile sale pentru un leu plus 500.000 de euro, sumă ce reprezintă datoriile clubului şi a discutat inclusiv cu Cristi Borcea.

29 oct. 2019, 16:36
Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Cristi Borcea să cumpere Dinamo. În ce condiţii se poate face AFACEREA

Cristi Borcea i-a transmis lui Ionuţ Negoiţă că nu vrea să preia un club care nu are stadion nou.

„Să vină, n-am nicio ranchiună. O singură dată m-a sunat Cristi Borcea și am avut o discuție pe tema asta. Mi-a spus că din cauza stadionului ar fi o problemă. I-am spus că are la dispoziție Arena Națională. Cheia stadionului este la Nicolae Badea. Important e să se găsească un investitor”, a spus Ionuț Negoiță.

Cristi Borcea revine la DINAMO. Cine vor fi ceilalţi ACŢIONARI

Cristi Borcea a fost acționat la Dinamo în perioada 1995 – 2012, alături de Nicolae Badea, Ioan Becali, Gigi Nețoiu, Vladimir Cohn, Vasile Turcu, Florian Walter și Dragoș Săvulescu, perioadă în care Dinamo a câștigat de patru ori titlul.

Cristi Borcea a fost condamnat în Dosarul Transferurilor în 2014. A ieșit din închisoare în vara lui 2018, după patru ani, dar acum se află din nou în spatele gratiilor, condamnat definitiv la 5 ani în Dosarul Retrocedărilor Ilegale de plaje la Constanța.