Cum fuge fostul judecator Ion Tudoran pe procurori. Internat pentru diaree la Obregia, apoi pentru pierderea apetitului sexual

Fostul judecător Ion Tudoran se ascunde de magistrații de la Secția Specială și aduce scutiri medicale. Prima scutire vine de la Spitalul Obregia, acolo unde a ajuns pentru că s-a deranjat la stomac. Judecătorul acuzat de falsificarea declarațiilor de avere s-a tratat în Predeal pentru că își pierduse apetitul sexual.

RomaniaTV.net
31 oct. 2019, 08:01
Cum fuge fostul judecator Ion Tudoran pe procurori. Internat pentru diaree la Obregia, apoi pentru pierderea apetitului sexual

De două luni, procurorii Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție l-au tot chemat la audieri pe Ion-Tudoran, însă fostul magistrat s-a sustras si a invocat diverse probleme medicale. Mai exact, a declarat ca a stat internat trei săptămâni la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, după ce a fost deranjat la stomac.

Tot la aflarea veștii că traficul lui de influență și averea ilicită îi sunt cercetate, suspectul Ion-Tudoran s-ar mai fi tratat la Psihiatrie și pentru lipsa unor vitamine pentru că își pierduse pofta de mâncare. Medicii psihiatri de la Spitalul Obregia l-au tratat cu aspirină si SMECTA.

După externare, ar fi trebuit sa mearga la inceputul saptamanii la audieri, însă nu a facut-o. S-a internat, contra cost la Sanatoriul de Nevroze Predeal. Deși se pare că medicii din București, de la Obregia, nu ar mai fi recomandat ca fiind necesară o nouă internare, Ion-Tudoran s-a programat din timp și și-a rezervat un loc de lux în la sanatoriu de la Predeal. Acolo plateste 60 de lei/zi pentru o cameră de hotel, cu tv, grup sanitar propriu și terasă.