Colegii fetei care a căzut din tren sunt ŞOCAŢI. Eleva plecase la toaletă când s-a produs tragedia

Fetiţa care a murit, duminică seară, după ce a căzut din tren era elevă la Şcoala nr.75 Leonardo da Vinci din sectorul 3, în clasa a VII-a. Colegii sunt în stare de şoc după ce au aflat vestea morţii şi spun că Mădălina era "o fată draguţă, bună, care vorbea cu toată lumea". Anchetatorii au venit luni la şcoală, iar Inspectoratul Şcolar al municipiului Bucureşti a demarat o anchetă.
Romania TV
22 oct. 2012, 09:10
Colegii fetei care a căzut din tren sunt ŞOCAŢI. Eleva plecase la toaletă când s-a produs tragedia

Colegii Mădălinei au primit şocaţi vestea că Mădălina a căzut din tren şi a murit.

Am auzit că a fost o defecţiune şi s-a deschis uşa. Nu ea a deschis uşa„, povesteşte un elev al şcolii.

O altă elevă, care a cunoscut-o pe Mădălina, spune că, în excursie, au fost elevi de la mai multe clase, iar cei care au fost în excursie au povestit că elevei i s-ar fi făcut rău.

Îmi pare aşa de rău de ea. Am auzit că-i era rău şi a căzut cumva sau a fost împinsă din tren. Uşile trebuiau să fie mai bine asigurate. (…) Era o fată drăguţă, bună, se purta frumos cu toată lumea, se împrietenea repede. Stăteam cu ea vara, mă jucam„,  spune cu lacrimi în ochi fata.

Potrivit acesteia, elevii au fost însoţiţi în excursie de profesorul de istorie: „Sigur a fost domnul de istorie. Au fost mulţi copii. Cred că nu a fost profesorul aproape de ei. Ar fi trebuit să aibă mai multă grijă de ei. La noi la şcoală nu a mai fost un asemenea incident, dar am auzit că s-a mai întâmplat la un liceu tot cu domnul de istorie. Am înţeles că a murit o fată, s-a îmbătat şi a murit, tot într-o excursie cu domnul Tomescu.

Inspectorul şcolar general al ISMB, Constantin Trăistaru, a declarat, la România TV, că elevii care au plecat în excursie au fost însoţiţi de un profesor coordonator şi de doi părinţi. Un al doilea dascăl care trebuia să meargă cu copii în excursie nu a mai putut ajunge.

A existat o organizare a excursiei. Erau două cadre didactice, una dintre colege nu a mai putut pleca şi a anunţat şi atunci a fost ajutat profesorul de doi părinţi ai copiilor din acea clasă. (…) Am făcut şi o comisie formată din 4 colegi care vor merge să verifice dacă au fost respectate procedurile privind deplasarea în excursie a copiilor. Din păcate, incidentul acesta nefericit ne-a afectat pe toată lumea. Colegii sunt afectaţi foarte tare, încercăm o consiliere a copiilor şi a părinţilor. Ne gândim chiar să modificăm şi să îmbunătăţim regulamentul privind organizarea excursiilor„, a declarat Trăistaru.

Inspectorul a  precizat că organele de anchetă fac cercetări, dar, „din informarea directoarei şcolii, două fete au mers la toaletă”. „Una a intrat în toaletă, cealaltă nu cunosc ce a făcut, ce s-a întâmplat de a avut loc o asemenea tragedie„, a spus Trăistaru.

Cei care anchetează cazul au venit luni la şcoală pentru a discuta cu copiii şi cu profesorii. Ei au precizat însă că nu pot declara deocamdată nimic şi că urmează să fie audiaţi profesorii care au însoţit grupuri de elevi în excursie.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te ajută să dormi mai bine: „Se face foarte simplu”
Capital.ro
Cei care au permis CATEGORIA B nu au voie, sub nicio formă. Regula spune că este INTERZIS
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
TOP 50 vedete care au crezut că nu le vede nimeni, dar… Anna Lesko, Andreea Bălan și Gina Pistol au COMIS-O!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
O filipineză care locuiește în România a dezvăluit motivul pentru care îi place țara noastră: „România și Filipine sunt asemănătoare”. Ce spune despre mâncarea românească
Capital.ro
Regula obligatorie pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Detaliul este absolut esențial
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Cine este Carlo Acutis, tânărul de 15 ani făcut sfânt de Papa Francisc. Ce minuni ar fi înfăptuit după moarte
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'