Ce întrebări are mama Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis. Monica Melencu va fi primită la Cotroceni

Klaus Iohannis a anunțat că mama Luizei Melencu, tânăra care a dispărut fără urmă în luna aprilie, va fi primită la Palatul Cotroceni, vineri, de către un consilier prezidențial.

27 nov. 2019, 21:03
Ce întrebări are mama Luizei Melencu pentru Klaus Iohannis. Monica Melencu va fi primită la Cotroceni

Mama și bunicul Luizei Melencu au anunţat spun că vor merge la Cotroceni cu mai multe întrebări.

„Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale. Mergem cu speranța la domnul președinte și ne pare bine că am fost înțeleși și auziți. Ce am dori… Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dândul să fie foarte bine documentat și informat ca de această dată să nu mai spună minciuni sau alte aberații”, a spus Monica Melencu.

„Am rugat pe un coleg consilier prezidenţial să o primească pe doamna Melencu, vineri”, a spus Klaus Iohannis.

Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă BOMBA! Denunţul care schimbă radical situaţia în DOSARUL CARACAL

Gheorghe Dincă ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, înainte de o o ucide, au stabilit procurorii DIICOT care investighează cele două crime care au avut loc la Caracal. Acesta ar fi avut un complice, un vecin care îl ajuta la curățenie în curte din când în când. Bunicul Luizei Melencu însă crede că DIICOT minte.

„Nu-l cred în stare că a făcut aşa ceva. Noi nu credem că acel nemernic a violat-o pe Luiza. DIICOT-ul minte! MINTE! MINTE!”, a spus bunicul fetei la România TV.