Grădiniţă inaugurată de primarul Robert Sorin Negoiţă

Primarul Robert Sorin Negoiță a inaugurat luni, în prezența ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ecaterina Andronescu, și a Inspectorului General al Municipiului București, Constantin Trăistaru, grădinița din incinta curții Școlii Generale nr. 81 din str. Nerva Traian nr. 33.

RomaniaTV.net
22 oct. 2012, 13:38

La festivitățile prilejuite de inaugurare au participat, alături de copii, părinți, bunici și reprezentanți ai parohiei Dobroteasa. Grădinița, cu o suprafață de 2.324 mp, este construită pe trei nivele  (S+P+1) și cuprinde module educaționale compuse din sală de activități/odihnă, grup sanitar copii (inclusiv grup sanitar pentru copiii cu dizabilități), vestiare, cabinet medical, izolator cu grup sanitar, bloc alimentar, oficiu alimente, centrală termică, adăpost protecție civilă, spălătorie +depozitări rufe, birou educatori și directori.

!Grădinița nr. 81 este un obiectiv foarte important pentru că în această zonă aveam prea puține locuri la grădinițe raportat la numărul de copii. În prezent ne facem planuri să o extindem. De asemenea, în cel mai scurt timp vom demara lucrările la o altă grădiniță pe bd. Octavian Goga”, a declarat Robert Sorin Negoiță, primarul Sectorului 3.

La ceremonia de inaugurare ministrul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ecaterina Andronescu, a declarat că „se spune că trăiești degeaba dacă nu faci un copil, nu sădești un pom și nu faci o casă. Aici este o casă pentru foarte mulți copii, aici este un loc unde vor învăța generații întregi. Mulțumesc primarului  Sectorului 3 și vă asigur că voi sprijini acest lucru atât de necesar pentru copiii dumneavoastră”.

„Astăzi participăm la bucuria unei realizări la care au muncit foarte mulți oameni. Noi vom spijini Primăria Sectorului 3 și vom  întări legătura cu Ministerul Educației”, a precizat Constantin Trăistaru inspector general al municipiului București.

În prezent în sectorul 3 sunt 24 de grădinițe cu personalitate juridică ce funcționează în 45 de corpuri.