Silviu Prigoană, accident. Drama omului de afaceri: „Am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu.”

Silviu Prigoană, accident. Omul de afaceri a trecut prin cele mai grele momente, în 1984, când a suferit un accident de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior. Timp de trei luni, a trecut prin trei operaţii dificile și a fost la un pas să-și piardă viața, după cum a povestit chiar el.

15 nov. 2020, 12:40
Silviu Prigoană, accident. Drama omului de afaceri: „Am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu.”
Silviu Prigoană a suferit un accident, în care şi-a pierdut un picior.

Silviu Prigoană, accident. „Mi-am pierdut piciorul într-un accident de muncă. La ultima operație, am avut un mic incident, era să nu mă mai trezesc din ultima anestezie, am fost în moarte clinică, m-au resuscitat cu greu. Mi s-a făcut respirație artificială și am fost resuscitat. Prima dată ți se plânge de milă, un an am umblat în cârje. Părinții mei au fost foarte afectați‘, a spus acesta într-un interviu pentru Pro TV.

Citeşte şi: Silviu Prigoana, masuri drastice impotriva coronavirusului: Ne inchidem in casa si gata

Tatăl său lui Silviu Prigoană şi-a amintit de acea vreme şi cum a fost afectată familia. „A fost o tragedie. Şi în special pentru mama lui. Era noaptea, cam pe la ora 12. Era de serviciu la fabrica de spirt, iar vis-a-vis de fabrica de spirt locuiam noi. Şi a venit unul dintre colegi şi a spus: «Tati Prigoană, Silviu e la spital, că s-a accidentat un pic la picior». Gata, repede, ne-am dus acolo şi, când a spus medicul care e situaţia, gata, am crezut că se sfârşeşte lumea asta cu totul!‘, a spus Vasile Prigoană.

Silviu Prigoană, accident. Şi-a deschis un centru de protezare la Cernica

Silviu Prigoană, accident. Omul de afaceri și-a deschis un centru de protezare la Cernica, asta după ce a rămas fără picior. El spune că a stat trei luni în concediu medical și că a fost în moarte clinică pentru 8 minute.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de două luni: „Băieţii sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier”

Eram doar după vreo doi ani de muncă și voiau să-mi dea o pensie de 500 de lei pe lună. Eu am stat însă trei luni în concediu medical și apoi m-am întors. În cele trei luni, am stat internat în spital și am suferit trei operații, pentru că mi se tot cangrena piciorul. Medicii tot trebuiau să-mi taie din el.

La cea de-a treia operație am avut parte și de moarte clinică. A durat cam 8 minute, după cum mi-a spus medicul anestezist. Mi-au facut trei anestezii și abia m-au mai resuscitat. După un an mi-am pus prima proteza. Era o chestie foarte grea, din lemn.‘ – povestea Silviu Prigoană în urmă cu ceva timp.