Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de două luni: „Băieţii sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier”

Perioada izolării a fost un calvar pentru Adriana Bahmuţeanu, pentru că nu şi-a mai putut vedea băieţii, Eduard şi Maximus, aflaţi în vila fostului ei soţ, Silviu Prigoană, în urma unei hotărâri judecătoreşti.

RomaniaTV.net
29 mai 2020, 05:53
Adriana Bahmuţeanu nu şi-a mai văzut copiii de două luni: „Băieţii sunt la Prigoană, i-am îmbrăţişat prin gardul de fier”

Vedeta nu şi-a mai văzut copiii de două luni şi se topeşte de dorul lor. ”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare.

Citeşte şi: Nikos Papadopoulos, saltat de mascaţi din propria casă. Iubita lui, Adriana Bahmuţeanu: Un abuz îngrozitor, au zis să-l sun pe Arafat

Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frica virusului. El s-a baricadat la propriu, nu iese deloc şi şi-a trimis şi angajaţii acasă. Este foarte atent şi cumva sunt de acord cu el, e normal să se protejeze pe el, dar şi pe copii. Într-adevăr, îmi este foarte dor de ei, simt că nu am nici un rost fără ei. Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţii au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat.

La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, a spus Adriana Bahmuţeanu pentru Click.ro.

Cu ce se ocupă acum Adriana Bahmuţeanu, după ce a plecat de la Antenă

După ce a încheiat contractul cu Antena 1, Adriana Bahmuţeanu a decis că este timpul să facă o schimbare în viața ei și să ia o pauză de la televiziune. Acum, bruneta consiliază psihologic persoanele afectate de pandemie.

Adriana Bahmuțeanu este masterandă a Universitatea Hyperion, acolo unde se specializează în consilierea și dezvoltarea personală pentru familie, pareting și divorț.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu, dezvăluiri cutremurătoare:”Ne trimitea mesaje din puşcărie că o să ne omoare”

Acum ceva timp am câștigat niște bani în urma unui proces cu o firmă de salubritate. Și, pentru că anul acesta contractul meu cu Antena s-a terminat, m-am gândit să folosesc banii pentru salubrizarea mea interioară și să mă ocup de mine, să îmi termin masteratul și formarea în terapie sistemică. Între timp a venit Covid, așa că am citit vreo 50 de cărți, m-am «salubrizat» să  îmi ajungă vreo 5 ani, și aștept vremuri mai bune”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Viva.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu s-a înscris într-un program de voluntariat care își propune să ofere ajutor psihologic persoanelor afectate de pandemie. Programul se numește, Gamma Health Project și cuprinde 50 de psihologi voluntari, printre care se află și Bahmuțeanca.

Chiar vreau să îmi reiau activitatea și să mă întorc în presă, pentru că prima iubire nu se uită niciodată. Dar mi-a folosit enorm perioada asta şi uneori simt că nu am timp să fac tot ce mi-am propus într-o zi. Acum ar fi trebuit să facem practică în Spitalul Obregia. Pentru că nu se poate, facem voluntariat și e chiar mai bine, pentru că sunt cazuri diverse și uneori foarte grele”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.