Horoscop dragoste decembrie. Cine îşi află alesul

Horoscop dragoste decembrie. Vrei să te ceară de soție și el nu este hotărât? Vezi ce sfaturi îți dau astrele ca să-l convingi, în functie de zodia fiecăruia.

18 nov. 2020, 17:46
Horoscop dragoste decembrie. Cine îşi află alesul
Horoscop dragoste decembrie

Horoscop dragoste decembrie

. Nehotărârea partenerului cu privire la pasul cel mare este un aspect des întâlnit în rândul populației masculine. Din fericire, poți influența decizia acestuia oferindu-i diferite dovezi conform cărora ești persoana potrivită. În continuare te vom sfătui ce trebuie să faci în funcție de zodia ta dacă te confrunți cu această situație.

Berbec

În ceea ce le privește pe nativele Berbec, acestea ar face bine să nu mai fie tot timpul într-o competiție cu partenerii lor profesional și personal vorbind. Nehotărârea lor provine din faptul că voi nu dați impresia că ați fi interesate de a vă întemeia o familie.

Horoscop dragoste decembrie Taur

Nativele Taur sunt sfătuitesă își cunoască rolul mai bine deoarece partenerul lor poate să creadă despre ei că iubesc doar distracție și că nu au absolut deloc interese în această direcție.

Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să lase mai multă libertate decizională partenerului astfel încât lucrurile să decurgă firesc. Lasă-i libertate de decizie în absolut orice privință și nu încerca să nu îl mai contrazici tot timpul.

Citeste articolul complet pe horoscop clair.ro

HOROSCOP 2021 Mihai Voropchievici. Anul SCHIMBĂRILOR masive. Zodiile care îşi găsesc în sfârşit sortitul

Horoscop dragoste decembrie Top 5 zodii care trădează cu prima ocazie

Printre nativii zodiacului se află un număr de 5 zodii asupra cărora dorim să îți atragem atenția în eventulitatea în care intenționezi să le acorzi încrederea ta. Avem motive să credem că aceștia te pot dezamăgi foarte ușor și este mai bine să știi de la bun început cu ce persoane ai de a face. Intențiile acestor persoane nu sunt neapărat malefice însă, sunt egoiști și capabili să sacrifice chiar și o persoană apropiată pentru binele propriei persoane sau pentru un anumit interes.

Urmează să îți prezentăm în continuare cei 5 nativi ai zodiacului în privința căruia trebuie să fii rezervat deoarece te poți aștepta să te trădeze cu prima ocazie.

1.      Berbec

Persoanele Berbec sunt unele dintre cele mai instabile din punct de vedere al acordării de încredere. Este bine să fii foarte atent cu aceștia deoarece, dintre toți, ei sunt cei mai strategici. Se dau de partea fiecăruia însă în capul lor doar ei știu adevărul și doar ei știu cum trebuie să procedeze de aici înainte. Aceștia deseori doar ascultă pentru a avea material și te aproba astfel încât să ai încredere în el chiar dacă în adâncul său el crede cu tărie că nu ai dreptate.

2.      Gemeni

În ceea ce-i privește pe nativii Gemeni, și cu aceștia trebuie să ai mare grijă cu secretele pe care le dezvălui lor și cu încrederea pe care ești tentat să-l i-o acorzi. Acestea sunt persoane trufașe, vanitoase și pentru ele este foarte importantă imaginea pe care și-o construiesc în fața lumii. Așadar, aceștia sunt predispuși să îți minimizeze calitățile, să îți expună în cea mai dezavantajoasă modalitate persoana, să te reducă din punct de vedere al aptitudinilor doar pentru a ieși ei un evidență.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro