Ion Cristoiu: Salvarea PSD este o personalitate din afara partidului, tip George Maior

Liderul interimar PSD Marcel Ciolacu nu are viziune, iar PSD are nevoie de un salvator din afara partidului pentru că niciunul din actualii lideri nu este o soluție pentru funcția de președinte, consideră Ion Cristoiu. În opinia acestuia, la șefia PSD ar trebui să vine „o personalitate ca George Maior".

RomaniaTV.net
05 ian. 2020, 08:07
Ion Cristoiu: Salvarea PSD este o personalitate din afara partidului, tip George Maior

„Varianta liderilor de acum din interiorul PSD, inclusiv Ciolacu (liderul interimar Marce Ciolacu, n.red), nu o vad ca pe o salvare a PSD. Trebuie sa fie o emblema a PSD. Indiferent cine vine acum dupa Dragnea, sunt la nivel de dna Dancila, politicieni de rangul 2 dupa parerea mea”, a spus Cristoiu la Antena 3. „PSD are nevoie acum de un salvator. El nu poate veni din cadrul liderilor actuali, nu are cum. Indiferent cine ar veni, Ciolacu, Olguta Vasilescu, ar veni din interiorul unei grupari, ar fi tot la nivelul lor’, a adăugat el. ‘Dragnea, Dancila, Ciolacu, nu au viziune, adica nu sunt…”, a mai declarat Cristoiu.

În opinia acestuia, PSD are nevoie de un lider precum George Maior, fostul șef SRI care acum este ambasadorul României în SUA.

„Este om de stanga, provine dintr-o familie de stanga, a fost si in PSD. Oricum este infinit mai bun decat liderii interimari sau permanenti de azi. Nu stiu daca va veni”, a spus el. Întrebat dacă crede că PSD l-ar accepta pe Maior la vârful partidului, Cristoiu a răspuns: „PSD ar trebui sa accepte acum sa vina si o clanta de la usa la conducere ca sa il salveze”.