Bătaie de stradă între elevii unui liceu din Dolj. Doi adolescenţi au împărţit pumni şi picioare: „Nu da, nu da, nu da! Te rog, nu da!”

Doi elevi care învaţă la un liceu din Filiaşi au luat la bătaie alţi doi elevi din cauza unui conflict mai vechi. Incidentul violent a fost filmat, iar cazul a ajuns pe mâna Poliţiei. 

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 11:01
Bătaie de stradă între elevii unui liceu din Dolj. Doi adolescenţi au împărţit pumni şi picioare: „Nu da, nu da, nu da! Te rog, nu da!”

Scenele cumplite au fost surprinse în satul Sfircea, comuna Braloştiţa. În imagini se vede cum doi băieţi aflaţi pe biciclete sunt opriţi de alţi adolescenţi de vârsta lor. Cei patru au o discuţie în contradictoriu, iar în urma altercaţiei unul dintre adolescenţi este lovit cu pumnii şi picioarele.

Celălalt băiat îl roagă pe agresor să nu-l lovească:  

„Nu da, nu da, nu da! Te rog, nu da!”, spune băiatul. 

Agresorii au 14, respectiv 15 ani şi învaţă într-o unitate şcolară din Filiaşi, fiind elevi în clasa a VIII-a, respectiv a IX-a. 

Citeşte şi: Elev de 17 ani, bătut de un alt adolescent în faţa liceului. Poliţia a deschis dosar penal

Inspectoratul Şcolar s-a autosesizat şi a luat legătura cu directorul şcolii şi poliţia.

Politistii doljeni au transmis că vor continua cercetarile sub supravegherea unitatii de parchet competenţe, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de materialul probator administrat să fie dispuse măsurile legale care se impun, potrivit gds.ro.