Bărbat reţinut, după ce a înşelat zeci de persoane cu anunţuri fictive privind închirierea de apartamente

Un bărbat din Timiş a fost reţinut, după ce a înşelat zeci de persoane prin anunţuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfăşurării a două festivaluri din România.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 11:01
Bărbat reţinut, după ce a înşelat zeci de persoane cu anunţuri fictive privind închirierea de apartamente

Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Timişoara, împreună cu cei ai Staţiunii Sinaia, au efectuat, joi, o percheziţie în judeţul Prahova, la domiciliul unei persoane bănuite de înşelăciune, arată un comunicat al Poliţiei Timiş.

Percheziţia a fost realizată în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

„În fapt, în perioada 28 februarie – 11 aprilie, cel în cauză ar fi postat pe internet anunţuri fictive privind închirierea de apartamente pe perioada desfăşurării a două festivaluri din România din anul 2019, fiind bănuit de comiterea a 63 de infracţiuni de înşelăciune. În urma percheziţiei au fost ridicate patru telefoane mobile, mai multe cartele telefonice, trei stick-uri, două aparate de fotografiat şi diferite înscrisuri. Totodată, a fost pus în executare un mandat de aducere, persoana depistată fiind condusă la sediul Secţiei 1 Poliţie Timişoara, în vederea audierii”, se mai arată în comunicatul IPJ Timiş.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.