Accident mortal în județul Constanța. Un copil de nouă ani a fost grav rănit

Accident mortal în județul Constanța, între localitățile Cobadin și Ciocârlia. Un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani a intrat în coliziune cu un copac, iar în urma impactului un tânăr de 23 de ani a murit și alți doi au fost răniți.

06 dec. 2020, 19:34
Accident mortal în județul Constanța. Un copil de nouă ani a fost grav rănit

Accident mortal în Constanța. Accidentul a avut loc în această seară, între localitățile Cobadin și Ciocârlia. La fața locului intervin o autospoecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o autospecială transport personal și victime multiple, o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, un echipaj de prim ajutor SMURD B și două echipaje ale SAJ Constanța.

Citește și: Persoană din Iași, amendată pentru propagandă electorală și nepurtarea măștii. Sancțiunea uriașă pe care a primit-o

Trei persoane sunt încarcerate, printre care se numără și un copil în vârstă de nouă ani. Una dintre aceste trei persoane ar fi inconștientă, conform reprezentanților echipajelor de intervenție. Conform primelor informații, un autoturism s-a lovit violent de un copac din motive care urmează să fie stabilite, conform ziuaconstanta.ro.

Accident mortal în Constanța. ”Astăzi, în jurul orei 17.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat, de 23 de ani, precum și vătămarea corporală a 2 pasageri” , a transmis IPJ Constanța.

Accident grav în Timiş. Maşină lovită de un tren cu pasageri

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă, în judeţul Timiş. O maşină a fost lovită în plin de un tren în care se aflau mai multe persoane. În urma impactului, şoferul autorurismului a fost rănit grav, fiind trasportat de urgenţă la spital.

Accident grav în Timiş. Incidentul s-a petrecut în localitatea Giroc. Un tren Inter Regio a lovit în plin un autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii a suferit răni multiple, fiind transportat de urgenţă la spital, potrivit realitateadetimis.net.

O autospecială de descarcerare grea, o autospecială de descarcerare și 7 pompieri, dar şi o ambuolanţă SAJ şi un echipaj de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. Trenul Inter Regio se deplasa pe ruta Timișoara-Târgu Mureș. Cei 14 călători care se aflau în tren nu au necesitat îngrijiri medicale. În autoturism se afla doar şoferul, care a fost transportat de urgenţă la spital.