Simona Halep – Ons Jabeur în turul doi la Dubai. Când se joacă meciul şi unde îl vezi în direct la TV

Simona Halep (2 WTA) o va întâlni pe Ons Jabeur (45 WTA) în turul doi al turneului de tenis de la Dubai. Românca debutează direct în această fază a competiţiei, în timp ce tinisianca a trecut în primul tur de Alison Riske, scor 7-6, 1-6, 6-3. Meciul este primul din sesiunea de seară, nu mai devreme de ora 19.00.

18 feb. 2020, 13:42
Simona Halep – Ons Jabeur în turul doi la Dubai. Când se joacă meciul şi unde îl vezi în direct la TV

Simona Halep – Ons Jabeur, meci din optimile de finală, va avea loc miercuri, 19 februarie 2020, nu mai devreme de ora 17:00. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Simona Halep o va înfrunta pe Ons Jabeur, care vine după victorii importante la Australian Open, ajungând până în sferturile de finală, învingând jucătoare din Top 50 precum Johanna Konta şi Caroline Wozniacki și pierzând în fața viitoarei câştigătoare a turneului, Sofia Kenin.

Simona Halep nu va juca pentru România în barajul cu Italia pentru Grupa Mondială din Fed Cup

Simona Halep și Ons Jabeur s-au mai întâlnit o singură dată, în 2018, la Beijing, unde românca a abandonat după primu set, pierdut cu 6-1.

„Mă aştept la un meci greu, ştiu că primul meci tot timpul e greu în timpul unui turneu,” a spus Simona Halep.

Dacă va trece de Ons Jabeur, Simona Halep ar putea juca în sferturile de finală cu Elise Mertens, Qiang Wang, Maria Sakkari sau Aryna Sabalenka. Dacă ajunge în faza semifinalelor, Simona Halep poate da peste Garbine Muguruza, Marketa Vondrousova, Anastasija Sevastova sau Kiki Bertens.