Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Vesti bune?

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilei de dragoste de azi LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Abia am avut ieri Luna Noua in Pesti, ultima din anul astrologic ce se va incheia in 20 martie o data cu intrarea Soarelui in prima zodie, Berbec, dand astfel startul unui nou an astrologic. Luna este si azi inca in Pesti, pictand lumea in culori pastel si mentinandu-ne o stare de ceata a mintii si de oarecare visare. Mercur e retrograd inca in Pesti si incet incet ne-am obisnuit cu starea de ciudatenie si haos. Vesti bune?

RomaniaTV.net
23 feb. 2020, 21:17
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, LUNI 24 FEBRUARIE 2020. Vesti bune?

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Daca ai secrete fata de partener, sau nu-i dezvalui gandurile sau sentimentele tale atunci relatia de cuplu va avea de suferit. Daca esti singur, scapa de frici si fa-ti vocea auzita.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Azi vei avea o multime de oportunitati pentru a-ti imbunatati fundamental relatia de cuplu. Profita, asadar, la maximum de aceasta situatie. Stelele favorizeaza si reaprinderea pasiunii in cuplu. Esti singur? Iesi in oras si cauta-ti dragostea. Ce mai astepti? Distreaza-te si inainte sa-ti dai seama iti vei intalni sufletul pereche.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Lucrurile nu sunt deloc cum trebuie din punct de vedere al relatiei de cuplu. Incearca sa nu inrautatesti situatia prin adoptarea unei atitudini superioare sau prin plangeri repetate. Accepta-ti greselile si printr-o discutie matura cu partenerul de cuplu vei gasi solutii care sa va convina amandurora. Singur? Este momentul sa pui punct relatiilor pasagere. Ce-ar fi sa stai jos, sa faci o analiza, sa decizi ce-ti doresti si apoi sa actioni corespunzator?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.