Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei: „Nu s-a întâmplat până acum”

Delia a vorbit despre secretul căsniciei cu soţul ei, Răzvan Munteanu. Cei doi sunt căsătoriţi de opt ani şi se pare că nu există niciun motiv pentru care să nu îşi continue drumul împreună. Între cei doi există respect, răbdare, înțelegere și se iubesc enorm.

10 dec. 2020, 11:11
Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei: „Nu s-a întâmplat până acum”
Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei

Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei. Cântăreața a făcut dezvăluiri despre relaţia frumoasă pe care o are cu soţul ei, cu care este căsătorită de opt ani.

Citeşte şi: Amenzi la o petrecere organizată la o terasă din Parcul Herăstrau unde Delia a făcut pe DJ-ul

Delia şi Răzvan Munteanu, secretul căsniciei

Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a mărturisit Delia, potrivit TvMania.

Delia şi soţul ei, penthouse de 3 milioane de euro

Cântăreața Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Profit.ro.

Cei doi sunt investitori vechi alături de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu. Delia și Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în urmă cu 7 ani, cu circa un milion de euro, în One Floreasca Lake și investesc regulat în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

Citeşte şi: Delia, după ce a cerut bani de la Guvern: „Nu o să rămân indiferentă doar pentru că nu sunt la limita de jos a existenţei”

Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul.

Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea.

Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties”, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Munteanu.