BLESTEMUL fetelor Bond. Vedete distruse după rolurile din celebrul film

Se spune că actriţele care acceptă să joace în seria James Bond sunt urmărite de blestem, după ce mai multe vedete feminine au păţit-o pe pielea lor.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 18:45
BLESTEMUL fetelor Bond. Vedete distruse după rolurile din celebrul film

Jane Seymour a debutat în lumea mare a filmului printr-un rol mic în „Live and Let Die„. Vedeta juca rolul unei clarvăzătoare ghicitoare în tarot care îşi pierde virginitatea tocmai cu Bond. Timp de 20 de ani după acest film, cariera lui Seymour a stagnat.

Halle Berry câştigase un Oscar şi un Glob de Aur atunci când a acceptat să joacă în „Die Another Day„. După acest film, cariera sa nu a mai fost atât de spectaculoasă.

Denise Richards a jucat în „The World Is Not Enough„. După „James Bond”, a urmat însă dezastrul. A devenit imediat o ţintă a tabloidelor, mai ales după relaţia nereuşită cu Charlie Sheen şi a jucat în filme cu rating mizerabil.

Eva Green a jucat rolul lui Vesper Lynd în „Casino Royale„. De atunci, actriţa a jucat în cinci filme artistice care nu au înregistrat succes şi într-un serial mediocru.

Există însă şi dovada că blestemul poate fi rupt. Michelle Yeoh, pe care o ştim din „Tomorrow Never Dies„, a cunoscut o imensă evoluţie după rolul din această producţie. A jucat în „Crouching Tiger” şi în „Hidden Dragon”, ultimul fiind un film de acţiune foarte apreciat şi cu încasări excelente.