Mihaela Tatu, despre lupta cu depresia: ”Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă”

Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia și a fost la un pas să clacheze, cu toate acestea a reușit să meargă mai departe. În prezent, la 57 de ani, este optimistă și plină de energie.

18 dec. 2020, 11:04
Mihaela Tatu, despre lupta cu depresia: ”Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le ducă”

Mihaela Tatu s-a retras din televiziune, iar la o scurtă perioadă de timp a aflat că suferea de un fibrom uterin, iar viața s-a schimbat radical. Au urmat perioade în care aceasta s-a luptat cu boala și kilogramele în plus.

Citește și: Feli se va vaccina împotriva COVID: ”Toată povestea asta ne-a făcut atât de paranoici”

Fosta prezentatoarea TV a trebuit să se opereze la genunchi și să își ia la revedere de la toate activitățile sportive pe care le iubea. Mihaela Tatu și-a schimbat stilul de viață la 180 de grade.

„Trăim niște vremuri pe care omenirea nu e pregătită să le duca și apar stările de neputință, transformate în angoase, neliniști, depresii. Eu am trecut printr-o depresie’, singura de altfel, nu mai ales’ ci din cauza operației de la genunchi. A trebuit să-mi schimb stilul de viață și preocupările la 180 de grade. Asta m-a și făcut să-mi revin pe de-o parte.

”Am avut un medic ortoped la recuperare, care mi-a spus cât se poate de direct (la mine asta funcționează când sunt confuză’) să-mi iau adio de la multe dintre preocupările mele și sporturile pe care le practicam. Am avut o perioadă în care am plâns până n-am mai putut. Mi-am dat calul, schiurile, patinele și sandalele de dans sportiv, și mi-am văzut de viață. Că doar n-am murit. Doar am deteriorat genunchiul mai… altfel” , a povestit fosta prezentatoare TV.

Mihaela Tatu a povestit cum a trecut prin momente de cumpănă, confuzie sau tristețe, însă a depășit fiecare situație de acest gen.

”Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe. Însă așa e în viață. Astea sunt situațiile care călesc, transforma, te fac să mergi înainte. E doar viață. M-am cercetat, am descoperit că eu am instrumentele la care să apelez, (și nu alții), pentru a trai frumos și armonios în viață mea și nu a altora. Pentru că asta e iluzia. Că alții sunt vinovați de ceea ce ți se întâmplă tie. Nu-i chiar așa. Ești ceea ce alegi tu să fii în fiecare clipă, a mărturisit Mihaela Tatu într-un interviu pentru Fanatik.