CORONAVIRUS. Examenele auto se suspendă timp 30 de zile

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a informatul faptul că, începând din data de 17 martie, examenel e pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, se vor suspenda la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcţie de evoluţia situaţiei actuale.

RomaniaTV.net
16 mart. 2020, 20:34
CORONAVIRUS. Examenele auto se suspendă timp 30 de zile

Prin urmare, persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior.

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghişee şi dezinfectarea zonelor sau spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19:00.

Citește și: EXAMEN PERMIS AUTO. Doar 3 din 10 candidaţi trec proba teoretică

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor mai informează că, până pe data de 31 martie, activităţile specifice de înmatriculare şi preschimbare a permiselor de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online. 

Bilanț coronavirus în România

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 168, după ce au fost confirmate alte 10 cazuri noi, față de situația de la ora 10.00, a anunțat luni după-amiază Grupul de comunicare strategică.

Până astăzi, 16 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cei 168 de cetățeni care au contractat virusul, 9 sunt declarați vindecați și au fost externați.

De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, după cum urmează: 4 în București, 2 în Ilfov și câte unul în Constanța, Teleorman, Neamț și Mureș