Cine este medicul care a vindecat cei mai mulţi români infectaţi cu coronavirus. Acesta este tratamentul pe care l-a folosit

Virgil Musta este medicul român care a vindecat cei mai mulţi pacienţi infectaţi cu coronavirus. Acesta a dezvăluit cum a reuşit să-i trateze pe românii infectaţi cu virusul COVID-19. 

18 mart. 2020, 12:13
Cine este medicul care a vindecat cei mai mulţi români infectaţi cu coronavirus. Acesta este tratamentul pe care l-a folosit

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în România sunt 246 de persoane infectate cu coronavirus, iar 19 pacienți au fost declarați vindecați și externați. Cei mai mulţi dintre românii care s-au vindecat de coronavirus sunt din Timişoara şi Hunedoara, iar cel care i-a tratat este medicul Virgil Musta. 

Doctorul de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” a spus cum i-a tratat pe cei care s-au vindecat pe pacienţii infectaţi cu coronavirus. 

„Am dat o tabletă care e o combinație de două antivirale. În urma terapiei, în 2-3 zile, toți pacienții au înregistrat teste negative. Prin medicația pe care o dăm, noi sterilizăm gâtul și scaunul. Tratamentul este oral, e o tabletă pe zi care se ia. Nu trebuie să ne culcăm pe lauri, trebuie să fim foarte precauți”, a spus doctoral Virgil Musta, potrivit opiniatimisoarei.ro. 

Citeşte şi STUDIU. Cât timp rezistă coronavirusul în aer